Izaslo... Full Unlocked... + DLC ... 44 GB .. Znam da je teska situacija u zemlji i svuda..meni nije do igara..al mozda nekome jeste..pa da podelim... Sada slucajno videh ... Srecan kupovina .) Minimum: OS: 64-bit Windows 7/Windows 8 Processor: Intel Core i7 or equivalent AMD Memory: 4 GB RAM Graphics: GeForce 460, ATI Radeon HD 6850 Hard Drive: 50 GB available space
MSI 770-C45 AM3 Athlon x4 TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 Asus DVD/RW
Ne znam zasto mi se javlja kutija odredjene boje, odnosno odsustva boje. Inace, nadam se da ovi domisljati skrinovi nisu jedino zanimljivo sto igra ima da ponudi. Javite utiske vi sa brzim dl-om.
pogledajte review, ja ih i zato gledam, kazu da radi smoothly bez oscilacija FPS, a meni po onom gameplay-u deluje ok, klasicna pucacina, lepi efekti, ima malo stealth akcije, leveling je ok, zvukovi kazu da su ok, jedino za manu su naveli sto mora da se pretisne slovo da bi uzeo municiju ili weapon.
I fora nekima radi extra,drugima ocajno :)Posebno prijavljuju gliceve i ocajne performanse na novim gtx 700 modelima. Sa druge strane,koliko vidim po testovima i rezultatima istih ovo je copy paste requirements Bioshock Infinite,igra baca 99% identican fps. Dakle sve u fullu na 1080p,filteri sve,gtx 670 za 60fps je minimum.Znaci ja na gtx 660 ti kao i u Bioshocku iskljucim blur i spustim senke na high i imam 60 fps :) Ovo malo sto sam na twitchu gledao igra deluje sasvim ok,a i ocene su tu negde 8/10.
Sve u svemu i nije neka sad velika zahtevnost,mada nije ni igra next gen da se ne lazemo.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Upravo zavris uvodni deo i definitivno ima nekih problema sa performansama, meni se desavaju neki jako cudni fps dropovi kakve jos nisam video...sve leti i onda na moment kao da preskoci. Druga iritirajuca stvar su jako slabe audio opcije, pola vremena ne cujem sta pricaju od pucnjave i ostalog i stalno moram da citam prevod da bi razumeo sta se desava. Evo i clanak o nekim od problema PC verzije: http://goo.gl/1wThtB Posle toliko vremena od izlaska RAGE-a jos uvek isti problemi sa ovim engine-om.
Igra je zabavna ali ovo je stvarno strasno da uvek nesto mora da se patchuje i da se cekaju driveri da bi radilo kako treba.
Re: nije tacno da ne raadi dobro na gtx700 modelima!
20.05.2014. 15:50
status: user broj poruka: 3730
Koliko trazi za instalaciju ?
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Extra ovaj moj SSD kaze ovako stavi ovakve dve igre (obrisi CS,SC2,Dota2,LoL,Spiderman) i to je to.....Watchdogs isto garant ce da posisa prostor...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Predlazem da kolege koje su skinule igru izbace sve jezike sem engleskog i nepotrebne animacije, raruju visokom kompresijom, i tako smanjenu igru na 2-3 GB okace na Sendspace. Moze i na mejl.
To sve pod uslovom da su 44 GB stvarno igra, jer meni to deluje malo. Mozda je demo u pitanju.
Tesko Alrade, morace se to dobrano iskompresovati..Video, Audio, izbaciti sve nepotrbno...Treba tu dosta znanja i vremena da se napravi kasvetan RIP, pa sve to posle da se otpakuje sa ARC i da se enkoduje u neki ok format...Ko zna sta sve tu ima, masu Video-a u full HD...
Treba sacekati, odradice vec neko ko se bavi RIP-ovanjem igrica...
Sta ti je danas jedan SSD od 128GB. Install OS, jednu igricu, 2 HD filma, dva DiviX-a, 3 FLAC albuma, dve fotke velike rezolucije i ode prostor u Q. :)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Verujem da jezici zauzimaju tone i tone prostora, i da ima mnogo nekompresovanih sirovih fajlova, ako neko to kasnije odradi kako treba mozda i skinem igru.
I ja cu kad odrade kvalifikovani strucnjaci, i to samo jer je fransiza koja je pocela kad sam bio klinac, pa kao ajde da vidim sta se radi. Inace, ne znam da li bih se potrudio i crnu kutiju da skidam.
E, jbg. Tek sad skontah...44GB demo :D A cela komplet kad izadje 320GB. Sto znaci, oko 320 Setup + oko 400 na HDD-u za igru. Znaci, mora se imati free space oko 1TB...
Deluje puno, ali zivi bili pa videli 2015-16 ce sve igrice biti preko 40GB...
Jucer jedan lik me zamolio da mu pokazem kako da nareze neke slike iz foto aparata...ne zna jbg...
Spojio mu aparat preko USB, kad slike od 6-15MB po komadu...Neki aparat 24MP...ima oko 30GB slika, a kupio dva CD 700MB LOL
Ma ok, ne citam prvi put tvoje postove...Nego preletih post nekako bzvz i jbg...:D
Ma jasta, videcu da ih komplet resize na neku ok rez, recimo 1920x1080 i bice oko 700kb-1MB po fotki. Ionako kada pogledas fotku `actual size`, valjda je oko 6000x xxx+ rez, ne lici ni na sta i ne znam sta bi sa tolikom slikom...Lik nije nikakav pro. najobicnije slike sa raznih dogadjaja...Ima 1TB HDD, slobodno oko 800GB, ali sam mu i predlozio da ih i nareze na par DVD-a, pa neka ih i na HDD-u i na DVD-u.
I posle mene nazivaju ludakom kad kazem da je 120GB malo za ozbiljniji rad na racunaru.
:: Tesko Alrade, morace se to dobrano iskompresovati..Video, Audio, izbaciti sve nepotrbno...Treba tu dosta znanja i vremena da se napravi kasvetan RIP, pa sve to posle da se otpakuje sa ARC i da se enkoduje u neki ok format...Ko zna sta sve tu ima, masu Video-a u full HD.. :: :: Treba sacekati, odradice vec neko ko se bavi RIP-ovanjem igrica.. :: :: Sta ti je danas jedan SSD od 128GB. Install OS, jednu igricu, 2 HD filma, dva DiviX-a, 3 FLAC albuma, dve fotke velike rezolucije i ode prostor u Q. : :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.