Proci ce kao Lopina... izvikano ... a proizvod prosek...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Ionako necu moci da pokrenem jer su govnad stavili minimum 6gb,a recom 8gb, ma pazi da ne.... nego kad stigne u prodavnice i neko odavde snimi neka napise misljenje i da li vredi cimanja da se dokupi RAM memorija....kaooooo bi trebalo da je zanimljiva ali nzm sta da mislim....
p.s. rekli su(sinoc sam citao) da PC kroisnici dobijaju `bolju` verziju sa kvalitetnijom grafikom...a da su za obe konzole spustili na 720p da bi radilo smoothly na 30fps, ako sam dobro razumeo-procitao.
Nema tu next gen i te fore, to je sve mali pomak od 15/20% vise poligona, a pc je i dalje ista stvar kao i uvek, ne toliko veliki napredak. Igra je odlicna, da kazem malo pametniji GTA, tone i tone sati zabave, ko igra zbog grafike bolje nisita da ne igra...
I ne moze se ocekivati ne znam kako lepa slika i grafika u igrama koje su sand box/open world i porediti ih sa hodnik igrama...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.