Igra je extra sto se tice aviona, bolju igru nisam odavno video a da je dobra arkada ima jos i Realne borbe ( istoriske bitke, gde su avioni oni koji su se stvarno sreli na frontu, sa malim dodatkom relanosti ) i Simulacije ( prave borbr sa totalnom realnoscu iz kokpita ).
Zahtevnost je nikakva, dok mi se wot vuce i jedva izbaci oko 60 fps-a, wt izbacuje 120 bez problema i nikad ne pada fps, ping je extra i ne primecuje se igrao na EU,USA ili RU serverima.
Grafika prelepa, ostecenja vidljiva svuda, bomba ostavlja krater ako je veca, lome se krila, otpadaju flapsovi, avioni gore i ostavljaju trag dima iza sebe, svaki avion ima svoj zvuk, kao i svako oruzije, piloti i posada iskacu iz unistenog aviona i ostavljaju padobrane.Fizika postoji onako kako treba da bude ( doduse razlikuje se od moda do moda, arkadni mod mnogo prasta ali opet je prisutna fizika ).
Okolina prelepa i moze se koristiti u borbama ( letenje u kanjonu je nesto prelepo sto moze da se oseti posebno kad vam je neko u repu a vi proletite izmedju dve stene a neprijatelj se ne snadje i zakuca u iste. )
Kontrole extra uradjene tako da se veoma lako igra sa misem, ko ima joystic jos bolje njemu ce biti malo lakse ali opet nije u prednosti u odnosu na misa.
Modeli postoje kao i wot-u, svaki avion ima svoje hit pointe ( npr. bombarderu gadjate motoro i on se zapali/stane pa izgubi na brzini, lovcu ostetite rep ili krilo i izgubi na pokretljivosti ili im jednostavno ubijete pilota i dobijete instant kill ) posada puca sa turrenta na protivnicke lovce ( mozete i vi da sednete na njihovo mesto ).
Sto je najbolje biranje servera se vrsi 1 klikom i uvek mozete da se prebacite na drugi server, npr. nocu kad EU spava mozete igrati na USA serveru bez problema.
Sa najnovijim update-om bitke tenkova i aviona bice na istoj mapi, znaci tenk koji vodi igrac moze unistiti avion, verovatno i obrnuto.
Voleo sam wot zbog tenkova ali vise volim avione a War thunder je bas onakav kakvu sam igru zamisljao sa avionima probao sam Word of War Planes i kontrole su uzasne.
P.S. igra podrzava i Oculus rift ( virtuelni piloti su tu ) , kao i Direct X 9, Direct X 11, OpenGL.
Sve bih i ja isto napisao. WoT mi je dojadio (mada igram po malo ovih dana), a WT me je odusevio u svakom pogledu. Nisam imao vremena, pa ga nisam `palio` 20ak dana. Sad sam ga ukljucio da se update-uje. Jedva cekam da vidim kako su odradili tenkove.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Sto se tice wt-ground forces nemojte jos tenkove, igra je prepuna botova od 15 na 15, 25 su botovi, realne borbe botovi sa aimbotom, nisam odavno jos od CS i COD 5 video toliko botova na jednom mesto.
2 neprijateljaska tenka stoje i 1 nas pored njih znaci parkirani ko na parkingu niko ne puca ni na koga.Daleko je ovo od wot-a mnogo daleko.
Sam sistem igre je lepo osmisljen, tenk ne mozes da unistis samim pucanjem u njega ( moze al ti treba 20 granata i to ako ne rikosetira ni jedna ) vec moras da ga pogodis u slabije mesto tad mu ostetis modul ili mu ubijes/ranis clana posade.Posada ima iskustvo kao i u avionima, sto vise iskustva bolja je i vise izdrzi ( npr. vise iskustva na vitality vise ce clan posade da podnese granate ili keen vision pre ce uociti metu ispred sebe ).Za razliku od wot-a gde tenk ima fiksnu daljinu vidljivosti ovde moze meta da vam se krece ispred nosa a da je ne vidite ako nemate keen vision.Posada se prenosi sa tenka na tenk.
Fizika postoji i morate korigovati nisanjenje sa gravitacijom, u arkadnom modu vam pokaze gde ce granata da padne dok u realnom modu nema vec samio racunate putanju granate.
Za sad jos uvek nema avioni sa tenkovima na istoj mapi, vec samo prelete AI avioni i bombarduju random mete, koje mozete skinuti sa PVO.Sama artiljerija postoji u igri i mozete je pozvati iz tenka i odrediti mesto na koje ce da puca, a puca kao prava artiljerija baraznom vatrom 10-15 granata, stim sto protivnik dobije obavestenje 2-3 sec pre nego sto krenu granate tako da moze da se skloni.
Bice od ovoga nesto za par meseci za sad ne preporucujem tenkove, avioni su prelepo odradjeni i graficki i sam gameplay.
Ono sranje od Wot-a,vise necu da komentarisem,na sta sam ja stukao 7k partija.... Ali WT ima drugi problem,i to sam primetio kdo vecine ljudi(ne samo kod sebe),naime igrao sam closed betu i sve je bilo super,ali igra u ovom sada stadijumu mnogo brzo dosadi,odigrao sam 15-tak sati bilo je cool ali 2 meseca nisam imao ni najmanju zelju da opet igram i obrisao sam,a i vecina ortaka jer za razliku od Wot-a(ma koliko on bljutav bio)ovo ne budi nikakvu zelju za dalje,Wot je bar to imao.
Sve u svemu,iako obozavam tenkove,ne igram ni Wot ni WT,po meni ovaj zanr zasluzuje mnogo kvalitetnije igre,ali dobro to je neka druga prica.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Igram WoT vec duze vreme, a sada sam i war thunder tenkove poceo od juce i svidja mi se fizika i mnogo je slicno wotu, cekam samo da vidim kakvi su oni malo jaci tenkovi :) fps je naravno isto los u war thunder tanks kao i u wot...za razliku od aviona gde je fps uvek bolji ko hoce da neku odigramo zajedno, nick u obe igre mi je: SlasherZ poz :)
Intel i7 2600k @ 4.2 Ghz @1.30v + Titan Fenrir EVO ASRock Z68 Extreme 4 ASUS Radeon R9 280X DirectCU II TOP 8GB 1600MHz DDR3 HyperX Genesis XMP X2 Grey Series Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Toshiba Q Series SSD 128gb
Da ce ovaj Armored Warfare biti dobar,iako se radi o modernim tenkovima,znaci kraj WW2 pa na ovamo,konkretno od Centuriona pa na ovamo,sto znaci da ce biti manje modela,stim sto ce oni verovatno svaku varijantu i upgrade gurati kao tenk.Konkretno samo Leopard 2 dolazi u 7 verzija. Kao sto rekoh nadam se da ce biti dobar,tenkovi zasluzuju bolje igre od Wot-a i WT-a.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
ja se prijavio pre nesto vise od mesec dana cini mi se za armored warfare beta, prvo cu ruse da uzmem ako budu bili na pocetku i idem na t95 `crni orao` :)) samo me zanima da li ce ove nase da stave u igru, tipa t-55 itd...
Intel i7 2600k @ 4.2 Ghz @1.30v + Titan Fenrir EVO ASRock Z68 Extreme 4 ASUS Radeon R9 280X DirectCU II TOP 8GB 1600MHz DDR3 HyperX Genesis XMP X2 Grey Series Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Toshiba Q Series SSD 128gb
...realno ljudi, sada kad krene vise igara istog zanra, ljudi ce da se krljaju medjusobno sta je bolje. Igrao sam WoT 3 godine, izbacen sam iz Alfa testiranja kao i mnogi drugi, jer smo se borili da nesto promenimo u igri u korist igraca. Banovali mi nalog zbog toga, i naravno zbog drustva krenuo i napravio drugi nalog. Da bi na kraju shvatio da igra iz dana u dan postaje gora. Ne nadam se da ce WT da izmeni nesto ne znam koliko znacajno, ali mi je trenutno mnogo bolja igra od WoT-a, koji ne igram vec duze od godinu dana... Za sad mi se svidja, fps sa mnogo boljom, zivljom i lepsom grafikom ja na mnogo zavidnijem (da ne kazem vecem) nivou. Serveri su poprilicno stabilni a i kada igras, svaki put kad pogines, u 99% slucajeva tvoja je krivica... sto je po meni mnogo bolji model igranja. Za MW sam se prijavio odavno, i iskreno se nadam da ce biti dobra igra, jel cu je sigurno igrati... a do tad, pikacu WT Tanks, Assetto Corsa, EverQuest Next i jos poneku igru sto mi zapadne :)
Pozz...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.