radi se o igri walking dead malo pre sam presao prvu sezonu i kad pokrenem drugu sezonu izbaci mi unable to find save game .posto sam slabo upucen u to molim za pomoc ako neko zna o cemu se radi.hvala
Ja sam igrao nekoliko različitih izdanja i sve mi je prepoznalo samo sam morao da preimenujem ili stavim save folder na pravo mesto.
Black Wolf
:: Verovatno si skinuo prvu sezonu od reloadeda a drugu recimo od skidrowa, :: nije im isti save game folder iz kog cita sejvove iz prve sezone :: :: Moras obe sezone da imas od istog `prodavca :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.