dali bi mi neko pomogao oko ove igre,naime video sam na netu i izgleda primamljivo al imam problem sto ne znam kad je koja epizoda izlazila odnosno ne znam tacan raspored izlaska epizoda. ako neko zna nek postavi da krenem ispocetka ko covek :) pozz i hvala
epizode od jedan do pet. Pa onda drugu sezonu koliko je vec epizoda izlazilo. Ono sto je bitno je da skidas release od iste grupe samo zbog toga da bi igra videla sejvove, kako bi ti se prenele odluke iz jedne epizode u sedecu.
A imas i torent sa celom sezonom 1, vidi na kickass torrents
Kao što reče jovan imaš komplet prvu sezonu na torrent sajtovima, nakon toga imaš onaj dlc 400 days a onda nakon toga imaš sezonu 2 koja za sada ima samo dve epizode (prekosutra izlazi treća).
I takođe imaš onu sasvim zasebnu igru survival instinct sa daryl-om.
A od telltale games-a imas i sam and max i monkey island. Nema veze za WD ali je isto point and click na isti fazon kao ta igra. A ako ti si dopada stripski izgled baci pogled na wolf among us. Pravljena po stripu Fables (koji takodje nije los) Do try.
Survival instinct sam probao, igra je provela oko 15 minuta na mom kompu. Neces da nista propustis ako je preskocis. .)
jel se isplati igrati dlc pack 400 dana posto kazu da je to nastavak za prvu sezonu i jel ima fora kad predjes prvu sezonu da se save fajl prenosi i u drugu odnosno da se nastavi sa likovima skojima si igro i prvu sezonu
Vec ti je odgovoreno da skines komplet sezonu odjednom sa jednog mesta od iste grupe i sve ce ti se prenositi i raditi normalno. Bacio sam ti link na mejl gde imas komplet sve.
Pređi ga, dlc ukupno traje nekih 20-30 min, neki kažu da će imati veze sa drugom sezonom ali ja za sada nisam video nikakvu povezanost. Prenose se save-ovi iz prve sezone u drugu, ako budeš imao nekih problema sa importovanjem save-ova postavi ovde temu pa čemo pokušati da ti pomognemo.
Black Wolf
:: :: :: jel se isplati igrati dlc pack 400 dana posto kazu da je to nastavak za prvu sezon :: i jel ima fora kad predjes prvu sezonu da se save fajl prenosi i u drugu odnosno da se nastavi sa likovima skojima si igro i prvu sezonu
Kod mene se skinulo sa zengovog torenta za 15/20 minuta, islo max, 1.6mb/sec, taman sam sad zavrsio sa poslom pa odoh da odigram sa zenom drugu sezonu prvi put, sutra jos jednom sve suprotno, pa javim utiske.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.