:: Izasao .. Kome treba nek se baci u kupovinu :: :: Trejler :: :: https://www.youtube.com/watch?v=5eGy5jk5BT :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
cim ubacim update odmah se prejebe igra i javlja mi corrupted blah blah i ne mogu da udjem, a pise da za ovaj DLC treba zadnji patch.... i sad ne mogu ubacim!!
Imam i ja original, u principu bi trebalo da radi, jer sta STEAM radi, on skine fajlove sa neta, a narodne verzije te fajlove iste koriste samo sto dodaju lek da mozemo da igramo bez STEAM-a! E sad problem je sto kod mene nije htelo nesto da se napatchuje tako da mi sad igra ne radi. Ali u principu mozes da napatchujes igru(original) pa da ubacis DLC i onda da ga izlecis i trebalo bi da radi, ali NEMOJ da ukljucujes STEAM onda da ti ne proveri fajlove pa da ti blokira nalog!!
p.s. opet da ponovim kod mene nesto nece da radi patch i samim tim ne mogu da igram DLC!!
:: Jedno blic pitanje za vlasnike originala/osnova(drugih igara) :: i expanzijama koje su narodne verzije, radi li to :: :: Ili moram da kupujem i osnovu koja je narodna verzija? :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Evo i ja da se javim, na original igru instalirao sam ovaj narodni DLC, izlecio samo DLC i sve radi normalno, nikakve greske sranja ili slicno, i DLC/expanzija radi normalno i glavna igra.
Neka neko navede kojim redosledom treba da se instaliraju pečevi posle narodne igre da bi radio ovaj DLC, dakle koja narodna igra (iz koje kuhinje) i koji pečevi (update-i) treba instalirati pre DLC-a.
Hvala.
ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 4GB HyperX Blu / 6850 Cyclone / WB Blue 500 / SPS-630M / V3 BLACK
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.