:: Naravno da se od Grida ocekuje dobro, i verovatno ce da opravda najbolji igru simulaciju voznje trenutno :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 C :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mh :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Windo :: Dell P2414H.. :: ::
A sto se tice novog Grid-a kad bi ubacili unutra kameru ja bih bio skroz zadovoljan, za razliku od nekih meni je sasvim ok Grid 2 bio, cak mogu reci i vrlo tezak za voznju na pojedinim stazama!
Prvi deo je bio ok, i dugujem mu dosta, zato sto me je uz NFS Shift oterao u zanr hard core simulacija. A ovog kretena sto se kurci po autoputu bih izvadio iz tog Audija i posadio bih ga u Seninu formulu, pa nek onda proba tako da vozi. Kreten i potencijalni ubica. @Zooloo Grid nema veze sa simulacijom voznje, to je video igra pravljena za masu klinaca sa dzojpedima i bez vozacke dozvole. GTR2, rFactor, Asseto Corsa - to su simulatori.
Posteno, samo da je neko malo zakocio...klasican ljaljan sa `cu da pisnem u gace` sponzorusom, motoristi mu povredili cast i mora da je odbrani pred cupi i opravda kupovinu automobila koji ocigledno ne zna da vozi.
:: :: Ovima ne da bih oduzeo dozvolu nego bih im obe ruke odseko, mislim lepo je za oko ali sta je sve ovde moglo da se desi, o tome treba razmisliti :: :: :: http://bit.ly/1kYp70 :: :: :: :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: :: :: :: ::
ali smelost mu je na veoma visokom nivou, i zna svoj auto, ocigledno, napamet (ponasanje auta)
nego, meni je ovde drago sto je putnicki automobil od dve tone odrao dva motorcica sa litarskim motorima od po 250 kila ja sam to video
a vi ostali nikad kao niste dosli u priliku da probate neki auto sa motorom od 3-4 litre i malo se kurcili po autoputu, i kao sto rece neko, kod ovih je put toliko ravan da se slika ne trese ni na 280km/h, (ej a on tu jos i skrece, krivina je, audi je naopak, nemam reci za auto)
Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 Co Gigabyte G.1 Sniper B5 Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mhz Seagate Baracuda 1Tb Seasonic G550 550W Gold Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window Dell P2414H...
:: Prvi deo je bio ok, i dugujem mu dosta, zato sto me je uz NFS Shift oterao u zanr hard core simulacija. :: A ovog kretena sto se kurci po autoputu bih izvadio iz tog Audija i posadio bih ga u Seninu formulu, pa nek onda proba tako da vozi. Kreten i potencijalni ubica :: @Zoolo :: Grid nema veze sa simulacijom voznje, to je video igra pravljena za masu klinaca sa dzojpedima i bez vozacke dozvole. :: GTR2, rFactor, Asseto Corsa - to su simulatori :: ::
Ima neki repak od nekog Seytara, poterao je brzinu downloada u fulu ali izno si samo 3.58GB sto znaci ko zna sta je izbaceno. Ja cu da skinem cisto dok cekam ovaj drugi.
Pa tesko da ce nesto da predje dvojku. I tu pricam o igrama, a ne simulacijama. Jer simulacije nisu igre nego simulatori za polaganje voznje. Daj mi igru bre, necu da budem pravi pilot ili vozac. Hocu da se zabavim. Naravno, ne mislim bas na totalne arkade tipa Midtown Madness. Grid je tu negde na idealnoj polovini.
Ovo je jedno ogromno govno od igre, NFS Shift je pojam za ovu igru!! Prosto je nemoguce da se osvoji prvo mesto(barem sada na pocetku), onda spolja je grafika lepa, ali kada se prebaci unutra to je prosto ze nepoverovati koliko su da bi prikrili low texture ubacili blur jer ih je mrzelo da odrade komplet unutrasnjost na automobilima.
dakle jedno obicno SMECE OD IGRE, opet ponavljam Shift 1 i 2 je jedno 10x bolja igra!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646992. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.