Nisam ga igrao od januara, pre neki dan ga startujem - preko 6 giga apdejt a danas jos jedan od 2.3 giga...pa da li su bre ovi normalni...ok citao sam nesto bice bolji graficki prikaz igre itd .......DA li igrate? Kako ide? Neki savet?Pozzzzz
update je bio 2.3 gb, ali posto nisi dugo igrao, on ti je updateovao i prethodni 8.11 update, pa ti je kompletno skinuo nanovo igru. Malo sam imao problema sa podesavanjima, jer igram na laptopu, cak sam se i bojao da ce biti problema, ali malo zezanja sa podesavanjima i igram na mid podesavanjima i imam od 30-40 fps, a u pocetku sam mu dao da sam odradi kvalitet prikaza i bilo je ko sa Karlom...
Ja igram na MAX. podesavanjima ali se vidi dobro usporenje, pre 9.0 imao sam do 93 Fps a sad tek ponekad 67 max. Nervira me sto prilikom mirovanja fps opada iako se oko mene nista ne desava sto ne bi smelo ali sta cu kad nema bolje a glupi PL konstantno unazadjuju igru.
Asus P5Q3DeLuxe Intel Q9550@3.8+CoolerMaster Hyper 212EVO Dual Kingston Predator KHX24C11T2K2/8X 4x4GB Asus ENGTX570 DCII Seagate ST3250318AS+ST3500418ASx2 Leadtek WinFast PxDTV2300H CoolerMaster Stacker 832 Black
Samo malo vise vremena oko podesavanja iskljucis blur i jos neke nepotrebene stvari i sve ide kao podmazano (35-70fps).Tenkovi mnogo lepse izgledaju potrudili su se oko grafike ali jos uvek nije to to.Desava se da ljudima puca igra i ima dosta varijacija sto se tice fps-a.
:: Sad mape zauzimaju po 2GB video rama, pre je bilo 1gb u vr` glav :: :: Cesto izbaci u sred igre, bez mogucnosti vracanja u borbu dok se ne zavrsi...to mi se nikad nije desavalo :: :: :: I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100/Xonar D :: ::
....ovih dana sam igrao normalno ,nikakvih problema nisam imao,osim sto sam guster pa me sure sa svih strana jer ne poznajem mape,ali danas,ne mogu ni u igru da udjem,odmah me izbaci ??? Imam verziju 9.0,radila je super,koji joj je moj sad,ne razumem. Da,tacno je da igra vuce video ram ko blesava,ali..... radila je......??? ....kako procitah ovu temu,sve ode u tri lepe....lol .
Evo ovako druze. WoT igram skoro od samog pocetka, neke 3,5 godine. Mada me i dalje drzi, mislim da je svakim novim update-om upropascuju. Radi poboljsanja grafike i fizike propaste gameplay i stalno jebavaju karakteristike tenkova-TD-a-SpG-a sto mi se ni malo ne dopada. WoT igram na tri naloga i teram sve linije vozila svih drzava-nacija. Mislim da su malo preterali sa brojem vozila a posebno onih koja nikada nisu ni postojala i sto je najgore bas ti tenkovi-TD-i su predimenzionirani u odnosu na istorijski poznate i u hiljadama komada proizvedene modele. Sto se tice novog 9.0 update-a ja sam imao problem sa veoma malim framerate-om (15-20fps) na veoma jakoj masini. Nakon konsultacija sa kolegama sa foruma berze resio sam ga. Bilo je potrebno skinuti odgovarajuci fajl i zameniti ga sa istoimenim iz igre. Kako sam procitao na forumima to vazi samo za masine sa Nvidia grafickim kartama. S obzirom da imam oko 30000 borbi mislim da bih mogao da ti dam neki savet. Kao prvo odmah je deinstaliraj jer ce ti pojesti mnoooogo vremena. Salim se, naravno. Bez obzira na sve mane mislim da je igra ipak veoma zarazna pogotovo za pocetnike. Znam iz licnog iskustva. Evo 3,5 godine ne igram nista drugo. U startu moras da shvatis da je tenk obicna kanta ako je sam. Bez obzira na generaciju kojoj pripada. Tako je inace i u stvarnosti. Prema tome, trudi se da uvek pratis mapu i polozaj svojih snaga te da svoje vozilo bezbedno pozocioniras na bojistu. To naravno ne znaci da budes kamper-picka i da stojis daleko iza svojih snaga. Nemoj nikada posto-poto da juris da unistis jedan protivnicki tenk jer tada ne obracas paznju na ostale koji te pune i uglavnom uniste. Jedno a maksimalno (ako situacija dozvoljava) dva opaljenja prema jednom protivnickom vozilu a potom promena pozicije. Gledaj da se ne zadrzavas na jednoj poziciji duze od nekoliko sekundi (5-10 najvise). Upotrebljavaj svoje vozilo u skladu sa njegovom namenom. Znaci TD-i a narocito oni bez kupole, nikako u prve linije a sacuvaj boze sami na bojistu. Njihova pozicija je iza teskih tenkova ili eventualno pored njih. Uglavnom imaju jace topove od ostalih tipova vozila svoje generacije i mogu da nanesu veliku stetu sto je inace najbitnija stvar za zaradjivanje novca, iskustva a time i napredovanja kroz igru. Medium tenkovi nemaju sta da traze u zbunju i da snajperisu iz velike daljine. Njihova namena je da se krecu, udaraju teske tenkove i TD-e po bokovima i da brzo manevrisu-menjaju poziciju. Laki tenkovi su obicno i najbrzi, najmanji sa malom siluetom pa im je namena da budu izvidjaci-scouts te da otkrivaju neprijateljska vozila. Sa lakim tenkom ne treba da ti prioritet bude unistenje, cak ni pucanje u neprijateljski tenk (tada postaje laka meta) vec otkrivanje i brza promena pravca I lokacije. Ako se ukase prilika za gadjanje naravno da je treba iskoristiti ali bez zaustavljanja. Naravno u skladu sa situacijom na bojistu laki tenk moze da dodje do protivnicke artiljerije i da je unisti.
I ovu igru su smradovi pokvareni uspeli da sjebu. Upravo sam uhakovan sa jebenim cheat-om,60 somica para mi je oteto i vise mi ne stize zaradjena lova. Pa ruku bih mu odsekao do ramena da znam ko je ??? WoT pere ruke od toga,boli ih uvo,admin te banuje samo ako neki TVOJ skot puca u tebe ,a tebi prekipi pa ga roknes,za ovo ih boli uvo. Kakav je smisao igrati ovo? Postoji vidim cheat i za mapu,da ti niko nije sakriven...im i jos sto sta...? Nisam probao danas betu,mozda je i tamo sranje....e do moga.
Sto se igre tice sjebana je odavno.A da te neko hakuje za 60 000 para to nema logike jer to zaradis jednom losom partijom sa premijum tenkom.Da si rekao da je nestalo 6000 golda pa u redu.
Kada igras kao tier VI i ne pobedjujes stalno,nego vise gubis,a nov si pride u ovom,dobijas u proseku8,9 somica po igri,nekad 15,zavisi,onda nije cudno sto tih 60 soma boli. Kako ti to uspevas,ne znam,ali ovo je ziva istina. Onoliko koliko dobijem mamojebac mi skine para,pa ti vidi,spao sam na 1100 i ne mogu nista da kupim,a nema koga da uhvatim za pevalo ...Postoji cheat za mape i za kradju love,i to hebeni klinci-debilci koriste.Recimo za mape,vidljivi su ti protivnici UVEK,i ako ih niko nije spotovao...i to sam okusio,licno,pa igraj sad po pravilima? Ne moze covek vise nigde posteno da igra od smradova. Skenirao sa malwarebytes i nasao neku sumnjivu praznu fasciklu,ubio je i sad izgleda sve radi normalno,eto toliko,sorry ako sam udavio,al to je to....
Mislim da si ti neke stvari umislio. A što se tiče Klase ili Tiera 6, tu sve zavisi šta voziš. KV1-S, KV2, Hellcat, itd. prave dar mar. Ako ne praviš nikakvu štetu plus stalno gineš naravno da ćeš gubiti pare. Da postoje razni modovi za mini kartu, pa čak i nedozvoljeni ali se koriste jer nema kontrole, to stoji, a pošto si novajlija, kako kažeš, zar ti nije palo na pamet da stalno svetliš? Neko te vidi, dok ti njega ne vidiš, najverovatnije neki izviđač, iliti po WOT žargonu: spotuju te. Hellcat sa sa mrežom, obučenom posadom ne možeš da primetiš, jedino ako mu priđeš blizu. Međutim, dok ti njemu priđeš blizu on tebe odvali... Čit [Cheat] za lovu teško da postoji, mislim da je to navlakuša, mada postoje oni što prodaju srebro za lovu. To je nekakav dogovor s WG-om valjda...
Elem, ajde ti lepo na noobmeter.com pa baci tvoju statistiku ovde. EF i WN8 kolone.
:: Kada igras kao tier VI i ne pobedjujes stalno,nego vise gubis,a nov si pride u ovom,dobijas u proseku8,9 somica po igri,nekad 15,zavisi,onda nije cudno sto tih 60 soma boli. Kako ti to uspevas,ne znam,ali ovo je ziva istina. Onoliko koliko dobijem mamojebac mi skine para,pa ti vidi,spao sam na 1100 i ne mogu nista da kupim,a nema koga da uhvatim za pevalo ...Postoji cheat za mape i za kradju love,i to hebeni klinci-debilci koriste.Recimo za mape,vidljivi su ti protivnici UVEK,i ako ih niko nije spotovao...i to sam okusio,licno,pa igraj sad po pravilima? Ne moze covek vise nigde posteno da igra od smradova. Skenirao sa malwarebytes i nasao neku sumnjivu praznu fasciklu,ubio je i sad izgleda sve radi normalno,eto toliko,sorry ako sam udavio,al to je to... :: :: ::
....evo pa se uveri da to srance postoji,kad ne verujes.Guram trenutno liniju Stug i T-34-85,pa kako mi bude.Kapiram ja sve to oko spotovanja,dometa radija,kamuflaze...Ne zalim se ja sto sam guster pa ginem,mozda malo vise srljam,ponese me jbg,nego sto klinci evidentno varaju.
T-34-85 je strava tenk ali tebi kao pocetniku bih preporucio da igras neku hevi liniju ruse npr a stug ostavi za kasnije td upste nije jednostavno igrati.
Jedini cit koji sam ja video a da radi je mod za skinove, tj. umesto tenkova vidis module gde se koji nalazi.
Sto se tice haka za pare ne postoji to se radi preko botova ( koje mrzim ka su u mom timu ), botovi su napredoavli puno, sad izgledaju ko pravi igraci zabije se u prvi zaklon i ko god da mu je u vidnom polju puca na njega, mana im je sto neznaju kad je brdo izmenju njih i mete.
Znaci startujes bot-a i pusti ga da radi ceo dan i eto para.
Stil igre moras da razvijes, 1000x sam reko da WOT nije first person shooter, tj. nije puacina, moras da znas tenk koji vozis, mane i prednosti.
Med. tenkovi su brzi ali mekani, najaci su u coporu, imaju brze pucanje od teskih tenkova ali slabu probojnu moc, glavni cilj im je da unistavaju TD, uglavnom postignes max brzinu i dodjes do pola mape i sakrijes se negde i otkrivas mete za teske tenkove kad oni stignu do tebe, ides u napad dok te oni pokrivaju.
Heavy tenkovi imaju najaci oklop, ali su dosta spori i mnoooogo sporo pucaju, sa njima se nikako ne izlazi na otvoreno jer su ranjivi sa strane i odpozadi.Probojna moc im je velika.Taktika je da polako ides od zaklona do zaklona i meljes sve pred sobom.
Light tenkovi su skauti, imaju ogroman domet otkrivanja, uglavnom postoje 2 stila igre, da jurnes napred otkrijes sto vise mozes i pobegnes nazad ( ako prezivis ), ili da se sakrijes u neki zbun i ostanes nepomican i otkrivas mete kako dolaze i prolaze pored tebe ( ako te neko ne uoci ).
Posada ima ogromnu ulogu u igri, tek na 100% posade tenk je pravi tenk kako treba da bude.Skillove na posadi obavezno kamuflaza za sakute, za ostale pitaj google.
Ko ne voli da taktizira puno neka predje na War thunder tamo je udri i vozi bez puno razmisljanja bar za sad.Avioni su im extra odradjeni.
:: ....evo pa se uveri da to srance postoji,kad ne verujes.Guram trenutno liniju Stug i T-34-85,pa kako mi bude.Kapiram ja sve to oko spotovanja,dometa radija,kamuflaze...Ne zalim se ja sto sam guster pa ginem,mozda malo vise srljam,ponese me jbg,nego sto klinci evidentno varaju :: :: http://wot-shot.com/cheats :: :: ::
jesam batalio i ne igram ali dok sma igrao(pre mesec dana) znao sam za cheat koji koristi dosta high eff igraca cak i jakih klanova koriste a to je npr da uvek znaju gde si na mapi ( tj cim nesto skrcas polomis njima signalizira).Provereno iz prve ruke igrao sam TC sa nekim ortacima i njihovim ortacima i njih dvoje su nam non stop pricali gde je neprijatelj ...kada sam pitao kako znas kaze ima chit cim polomi bilo sta skrca nesto meni signalizira na mapi .kada sma pitao jer mu nije frka da to kortisi zbog bana receno mi je da on taj program vuce jos od 8.8.
p.s naravno da nismo ni jednu izgubili ( doduse da ne gresim dusu igraju momci dobro sa ili bez chita)
Jbt, sta su uradili sa parama (credits)?! Ne znam da li ste probali, ali ja na premium acc, sa tier X, uz 2 kill-a, 1000-2000 dmg, vec u tri partije zaradim samo 20-25 k credita, a pre toga za slicnu partiju 50-60k.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.