...probaj ovo,trebalo bi da ima sve. Mada koliko se secam dok sam igrao, ubacio sam neke Reloaded Hi.Res.texture od nekih 7 gb i dobio sam samo da se one cepanice u vatri vide nekako jasnije,nista vise,a mozda sa gtx 560 i ne moze bolje.Mislim da je nisu ni pravili da stipa za oci od texture...ne znam,probaj,igra KIDA.
Skaje brate, udji na Skype :) The things you own end up owning you.
:: Ja sam video Legendary ali od nekog Walmart-a ali nije to sto si mi ti sad okacio :: :: U ovoj verziji od FLR ima sve :: :: Ovde su 2k i 4k texture, nema sanse da bude lose : :: :: Hvala ti, sad cu da je stavim da se skida :: :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
kako ne moze da se skine ja sam bas sa Nexusa skinuo 4k HD textures za ceo skyrim a kasnije su nabudzili i za sve gradove, jedino sto kaze nisavici imao sam drop ali u onom dwarwen town-u sa vodopadom, i to nije klasican drop fps-a nego ima neki bag samo u tom gradu kad se udje da ne ukeshuje dobro teksture pa hoce da zamrzne totalno igra na neku sekundu pa nastavi, a sto se cesce ulazi unutar zgrada pa izlazi napolje onda sve cesce se desava da zamrzava pa nastavi da radi normalno, inace sve ostalo radi odlicno, cak su dodali te teksture i za DLC!
Nisam koristio ENB mod za bolje boje jer onda kvari totalni utisak o svetu, jer je i onako trava retka pa na onom tlu(podloga) sa uzasnim teksturama izgleda previse vestacki!
Nije mi djavo dao mira pa sam i ja morao da skinem tu verziju i probam je. Onako je kao sto sam i rekao. Ne vidim ja tu nikakvo vece poboljsanje,sudeci po Sky-jovim fotkama. Nema ni kod mene nikakve razlike,samo sto povremeno hoce da stucne igra.Te 4k texture ne znam cemu sluze,samo opterete grafu,a nista posebno ne daju. Valjda sam mislio da ce igra da bljesne kao kod Crysis 2 sa hi rez. texturama,...a ono, c o r a k ! Dzaba sam krecio. Hvala Sky na fotkama.
..mada,gledajuci na Tubetu,poboljsanja su bas vidljiva...bemliga.
Napravio sam jos gomilu slicica, razlike postoje ali negde zaista nisu toliko primetne. Hebi ga ipak je engine veoma star i ovo sto je dobijeno sa istim je ekstra.
Nego zapeo sam kod Winterhold-a u College prva lekcija.
Uzeo sam Ward magiju ali me onaj starac uopste ne napada. Stoji i cuti. Kako god da se namestim nista se ne desava. U cemu je problem?
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
prvo da ubacis(ako nisi) poslednji patch i unofficial patch! Ako jesi onda treba da iskoristis tu magiju koju ti je dao, a to ti je Ward, tj magic shield, pa kreni prema njemu malo pa levo-desno trebalo bi da te gadja sa nekim fire skill-om. ako nece onda je moguce da se zabagovalo, pa moras restart najblizeg checkpointa. Pazi isto u Winterholdu kod onog matorog orka isto hoce da se zabaguju misije, isto tako i u Jorvaskr oce da se zabaguju misije. I to ti onda ubija totalno igru jer su to side quests koji treba da se obnavljaju da bi sakupljao EXP. Isto tako ubaci i sve DLC-e, dobri su!
:: Napravio sam jos gomilu slicica, razlike postoje ali negde zaista nisu toliko primetne :: Hebi ga ipak je engine veoma star i ovo sto je dobijeno sa istim je ekstra :: :: Nego zapeo sam kod Winterhold-a u College prva lekcija :: :: Uzeo sam Ward magiju ali me onaj starac uopste ne napada. Stoji i cuti. Kako god da se namestim nista se ne desava :: U cemu je problem :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Koji je poslednji patch? Nisam nista update-ovao, igram AIO Legendary. Sto se tice moci to sam nakupio ranije tako da sam vec ima Laser Ward itd.. Ali nece da me napada nikako i ako uzmem magiju.
update: Ubacio sam taj poslednji patch i sad mi je igra pobrljavila. Sad je sve usporilo a pred pokretanje mi izbaci gresku :
nzm tacno zbog cega je ta greska, uglavnom ako koristis SKSE skriptu treba da se pokrene igra preko `skse` i treba ti uz 1.9 patch odgovarajuca verzija `skse` i onda je sve ok.
Ja sam zato batalio Skyrim... Dosao sam do 50 i nekog nivoa, presao oko 90% celog Skyrima ali kampanju nisam mogao da zavrsim ako ne kucam sifre u konzoli jer igra baguje samo tako. Posle desetak bagova zajebao sam je skroz...
:: prvo da ubacis(ako nisi) poslednji patch i unofficial patch :: Ako jesi onda treba da iskoristis tu magiju koju ti je dao, a to ti je Ward, tj magic shield, pa kreni prema njemu malo pa levo-desno trebalo bi da te gadja sa nekim fire skill-om. ako nece onda je moguce da se zabagovalo, pa moras restart najblizeg checkpointa. Pazi isto u Winterholdu kod onog matorog orka isto hoce da se zabaguju misije, isto tako i u Jorvaskr oce da se zabaguju misije. I to ti onda ubija totalno igru jer su to side quests koji treba da se obnavljaju da bi sakupljao EXP. Isto tako ubaci i sve DLC-e, dobri su! :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD10EARS 1T :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: Napravio sam jos gomilu slicica, razlike postoje ali negde zaista nisu toliko primetne :: :: Hebi ga ipak je engine veoma star i ovo sto je dobijeno sa istim je ekstra :: :: :: :: Nego zapeo sam kod Winterhold-a u College prva lekcija :: :: :: :: Uzeo sam Ward magiju ali me onaj starac uopste ne napada. Stoji i cuti. Kako god da se namestim nista se ne desava :: :: U cemu je problem :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: :: :: ::
Od kako je rekao da igra ima bug-ove sad malo malo pa nadijem po neki. Taman sam resio onaj u College u Winterhold pa resim i drugi sa Lord-om uspem nekako da se vratim na prethodni save pa odigram ispocetka sad dodjem do vrata u Yngol Barrow i ne mogu da otvorim.
E do mojega. Ovako dobra igra a skace ti po zivcima, prosto ne mozes da uzivas. Hebo ti sve ovo!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Bug-ovi se desavaju jer dolazi do izvesnog konflikta ako resavas side questove pre glavnih
26.04.2014. 20:19
status: user broj poruka: 4420
Ja to bio primetio u pocektu i kazem zajebi glavni quest, furaj ove sporedne pa posle kako bude Ali djavola, posle za svaki main quest mora da se kucaju sifre u konzoli ili prelaska nema Ja ne znam kako su neki presli ovu igru tj. kako nisu izgubili volju, i to jos po nekoiliko puta!
Ja presao celu igru i naisao na 3 bug-a...a i grao bas dosta side questova...prvi je bio kod jedne od knjiga 2. kod podmetanja kamena kod svestenika u winterholdu (kome je kuca bila ostecena u onom napadu) i za 3. ne mogu tacno da se setim al znam da sam kucao po konzoli :) Skoro sam se vratio skyrimu da odigram i ekspanzije, pa cekam da izadje enderal...
Meni je najgore pocelo kad treba da miris zaracene strane u ono hramu, dodjes na pregovore ali se nista ne desava. Pa posle toga problemi za onim friendly zmajem, pa posle problem sa drugim zmajem itd Rekoh zajebi ovo...
:: Ja presao celu igru i naisao na 3 bug-a...a i grao bas dosta side questova...prvi je bio kod jedne od knjiga 2. kod podmetanja kamena kod svestenika u winterholdu (kome je kuca bila ostecena u onom napadu) i za 3. ne mogu tacno da se setim al znam da sam kucao po konzoli : :: Skoro sam se vratio skyrimu da odigram i ekspanzije, pa cekam da izadje enderal.. :: :: :: I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100/Xonar D :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.