Minimum je da se igra instalira i pokrene a to sto ce te imati 20/25/30 fps-a na low detaljima to nikoga ne zanima, igra se pokrenula i radi, relativno.
Rekomended je uvek bio ok za medijum/high detalje za 60 fps-a a uvek je trebalo malo vise neko rekomended da bi se imalo tecnih 55/60 fps-a na max detaljima
Ovo deluje sasvim ok jer je red da se koristi vise od dva jezgra...
Se zna mozda kad ce GTA 5 ? ovo tek izlazi krajem maja...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
ok napredak ali upisoft je i prosli AC optimizovao ocajno, tako da nisam siguran koliko je `krivac` za toliku zahtevnost grafika (koja jeste lepa) a koliko lenjost samih ljudi da dobro portuju igru.
8 giga mi stvarno zvuci malo previse. Ostala zahtevnost je u principu ok.
Mada nesto nisam odusevljen igrom za sada, mozda promenim misljenje kada mi padne pod ruke.
...pa sad, ne bih bas rekao da je to neki port u pitanju, PS4 i xBoxOne su u sustini PC masine koje rade na svom software-u, ali u samoj sustini, programi (igre) rade sa istim hardware-om...
Ja bih pre rekao da je u pitanju samo optimizacija...
Pozz...
:: ok napredak ali upisoft je i prosli AC optimizovao ocajno, tako da nisam siguran koliko je `krivac` za toliku zahtevnost grafika (koja jeste lepa) a koliko lenjost samih ljudi da dobro portuju igru :: :: 8 giga mi stvarno zvuci malo previse. Ostala zahtevnost je u principu ok :: :: Mada nesto nisam odusevljen igrom za sada, mozda promenim misljenje kada mi padne pod ruke.
AMD Phenom II 955 BE MSI 970A-G46 AMD 7970 4x 4GB DDR3 1.6GHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II 1x 3TB SATA III SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.