Dajte neku preporuku za igru (koja moze da se skine recimo sa piratebay-a, a da vam se svidja. Moze i starija. Vise ne znam sta da igram, a igra mi se.
Najvse volim igre poput Skyrim-a, Assassins creeda, ali i strategije poput C&C Generlasa.
Ne volim moderne pucacine u fazonu modern warfare, jer mi je to dosadno. Ali zato mogu da prodju one iz drugog svetskog rata i generalno neke istorijske igre sa dobrom pricom. :)
Preporuka za Dishonored. Dobra prica, optimizovana, fina grafika. Jako dobra igra sve u svemu. Takodje je i Rage interesantan.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
ja bih neku preporuku igrara kao, Tiny bang story, Machinarium, Limbo, Trine,Super meat boy... ili avantura poput, Skyrim, Two worlds, Gothic 2,3, Alan Wake...
batman asulym batman city batman origins dead space 1 2 3 darksiders 1 2 princ of persia 1 2 3 resident evil 4 hd alan wake + dodatak borderlands 2 call of juarez Gunslinger bioshock 1 2 3
Da ne otvaram novu temu, da li neko moze da mi preporuci neku dobru strategiju? Dugo nisam igrao ni jednu, pa sam se zazeleo malo. :) Moze i neka avantura takodje, samo da nije FPS/TPS.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.