Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
LOL
STRANA 1 OD 1
dbqp LOL 04.04.2014. 02:10 T57296

status: user
broj poruka: 1368
Imam prijatelja koji od cirka novembra 2013. pa do danasnjeg dana konstantno igra ovu igru po par sati dnevno, da ne kazem po ceo dan. Sta je toliko privlacno u tom njesra stvarnk ne kapiram... Valjda zato sto posle GTA 3 nisam vise igrao igre iako su League of Legends i LOL dijametralno suprotnih zanrova. U svakom slucaju molio bih nekog strucnog gejmera da mi objasni sta je mom prijatelju. Napominjem i to da osim LOLa ne igra nista drugo. I ima 27 godina.

:zbunjen:
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dejzan Re: LOL 04.04.2014. 02:40 #548134

broj poruka: 3730
LoL nije toliko zarazan.Sve zavisi da li igra opusteno(normal game ) ili Rank.
Ako je ovo drugo to je vec malko ozbiljnije.
Imas sajt LoL Srbija
prolistaj i vidi.. ja igram LoL od kad je izaso ali ne tako preterano....
3 partije max na dan....
Imas tu raznih modova...
Partije traju od 20 min do 50 zna da se zagine i na sat vremena sve zavisi....
Budi srecan sto ti ortak ne igra WoW e tu vec nema spasa...Brakovi pucaju,izolacija,pasivnost... to je vec ozbiljno...
kako god opusti se nije strasno

Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212
Motherboard Asus Maximus Hero 6
GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC
SSD 128 Samsung Evo Pro
Memory Kingston HyperX 2400 Mhz
LC power Archangle 850 W

:: Imam prijatelja koji od cirka novembra 2013. pa do danasnjeg dana konstantno igra ovu igru po par sati dnevno, da ne kazem po ceo dan. Sta je toliko privlacno u tom njesra stvarnk ne kapiram... Valjda zato sto posle GTA 3 nisam vise igrao igre iako su League of Legends i LOL dijametralno suprotnih zanrova. U svakom slucaju molio bih nekog strucnog gejmera da mi objasni sta je mom prijatelju. Napominjem i to da osim LOLa ne igra nista drugo. I ima 27 godina
::
:: :zbunjen:
duqp skoro je bilo istrazivanje 04.04.2014. 03:15 #548136

broj poruka: 3466

otprilike su rekli da je lol zarazan slicno koliko i heroin i da deca u srbiji bas skrecu sa puta po pitanju lol-a

ja sam se navukao na ninja kingdom i igrao po ceo dan i dosao do nekog nivoa kada izgradnje traju od 3 do 8 dana (bice i vise i vise nema potrebe ulaziti u igru u tom periodu.a lol je zlo, svratio ja u igraonicu kod drugara i udaram ga po glavi cupam za kosu vucem za usi on ne reaguje blenuo u monitor i igra. budala.

Rynskelath @LOL 04.04.2014. 07:43 #548138

broj poruka: 484
Igrao sam lol 2-3 godine ali nista ozbiljno, sve zavisi od samokontrole. Prestao sam pre tacno godinu ipo dana da igram zbog obaveza a i malo me smorio. U principu online igre su zaraza, kao sto znas.
Kao i u svemu, i ovo je dobro u malim dozama (mada je generalno gubljenje vremena)
Ja sada igram HearthStone (Blizzard) i uzivam, ali odigram par partija koje traju 5-15 min, i to je to.
Probaj da ga trgnes, mada trgnuce se verovatno sam za par meseci kada ukapira da nema sta da jede zbog lol-a, ali ako nema radnu naviku, bice mu jako tesko i da radi.

Moj ortak je igrao igre po ceo dan, pa je na kraju popizdeo posto ne moze da izadje u grad sa nama, ne moze da nadje devojku, ne moze nista, sve zbog lol-a i wow-a, sad se malo trgo, krenuo da radi ali idalje igra sve to mada u manjim kolicinama...

Cpu: Intel E5700 @3.20hz
Ram: 4Gb Kingston DDR3 @1333
GPU: Msi HD 6850 OC 1gb/ddr5
MB: AsRock G41M-VS3 - LGA775
Case: Chieftec
PSU: MSI 500W
CpuCooler: Cooler Master GeminII
Mis: Omega
Tastatura: Logitech K350
ViewSonic 24` @ 19

ICEsd re: 04.04.2014. 09:49 #548142

broj poruka: 2157

Nije stvar u igri vec u socialnom druzenju, posto se teze dolazi do para i prijatelja ( a stari prijatelji su se zaboravili ili pozenili, otisli ) najlakse je upoznati nekog preko neta i deliti svoje vreme sa njime/ma.

Pre su se ljudi upoznavali na nekom sportu ( basket, fudbal, itd. ) ili okupljanju na odredjenom mestu, sad sve ide preko neta, neko voli FB,tviter i ostale drustvene mreze, neko se kaci na online igre da bi imao skime da se druzi jer u RL nema sa kime da podeli lepe i/ili ruzne trenutke.
dbqp Srecom 04.04.2014. 11:06 #548152

broj poruka: 1368
baratam igrama tog tipa nikako i ne zelim da ucim da ih igram jer me ne zanimaju. Druze moj, saucesce jbg, iz svih postova zakljucih da neces jos dugo. Znam da ne citas ali u citulji ce samo pisati `VOLEO JE LOTS OF LAUGH. Poslednji pozdrav od brata dbqp-a.`
Dexter013 ok 04.04.2014. 11:28 #548155

broj poruka: 17093
Sve je to ok dok se ne preteruje, jbg neko nema granicu, onda ostale stvari ispastaju...

Cpu: FX 6300 @4 Ghz
Cooler:CM v8 GTS
GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 OC
Ram:10 Gb Kingston
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Keyboard: Logitech iluminated
Mouse:Mx 518
Screen Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Rynskelath dbqp 04.04.2014. 15:03 #548182

broj poruka: 484
Jedino da probas da ga izvuces, ali veruj mi, svaka prisila da ga cupas napolje ce tesko uroditi plodom, trebace ti i vremena i zivaca. Ako ti je najbolji drug, cupaj ga napolje ako mozes i vodi ga negde gde cete da uzivate, gledate devojke, itd
i da, mora da nadje nesto drugo sto ce ga okupirati:
prvo posao
pa devojka (retko koja ce da ga trpi takvog)
nesto da radi sa strane ako moze i zna,...

Cpu: Intel E5700 @3.20hz
Ram: 4Gb Kingston DDR3 @1333
GPU: Msi HD 6850 OC 1gb/ddr5
MB: AsRock G41M-VS3 - LGA775
Case: Chieftec
PSU: MSI 500W
CpuCooler: Cooler Master GeminII
Mis: Omega
Tastatura: Logitech K350
ViewSonic 24` @ 19

ICEsd re: 04.04.2014. 19:50 #548200

broj poruka: 2157

Plati plasticnu kraljicu kad izadje iz zatvora i to je to, zamrzece sve sto ima i malo silikona u sebi :).
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs