Kolege, Unreal, kao i kasnije `Return to Na Pali` su bile igre koje nikada dok sam ziv necu zaboraviti. Unreal 2 nisam odigrao nikada jer mi se jednostavno nije svideo. Moje pitanje je da li neko od Vas ima neki info da li ce se pojaviti Unreal 3 ? Dakle, ne nesto iz Unreal Tournament fransize, vec cist Unreal... Googlao sam, ali ne mnogo, i ono sto sam video jeste da fanovi poturaju i glasine... Ima li neko neka saznanja... ?
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
ali sam keca potpuno smaknuo sa uma. secam se da kada je izasao, moj komp nije bio u stanju da ga potera pa sam ga zaobisao i zaboravio. Bive ovo blast from the past kada instaliram:)
Ima vise mogucnosti da razviju pricu za nastavak, a cini mi se ni Engine im ne fali... Mislim da bi ostvarili i solidnu prodaju. Bas treba teski single player, sa otvorenim svetom... Dvojka me je odbila iz razloga sto je nekako previse ultra-mega-super oruzja u igri. Nekako nije imala onaj smek...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Zavidan sam na mudrijem izboru. I moj nije mogao da potera, ali nisam batalio nego sam kupio jaci. Potom sam gladovao par meseci, a mozda i nesto duze.
:: ali sam keca potpuno smaknuo sa uma. secam se da kada je izasao, moj komp nije bio u stanju da ga potera pa sam ga zaobisao i zaboravio. Bive ovo blast from the past kada instaliram:)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.