Evo u cemu je moj problem. Igram igricu C&C generals Zero hour vec nekoliko godina unazad i ono za mene je vrh. Jeste stara i prevazidjena ali men je omiljena. Sada imam problem nece da se pokrene. Menjao sam HD i sada ubacio SSD Kingston 240 GB hyperX 555MB/510MB. Ubacio sam isti Windows 7 koji sam imao i pre na HD. Ubacio sam sve drajvere i ostalo. Medjutim stalno mi izbacuje neki problem. Ostale komponente su : CPU - AMD FX 6300 , 3.5 MHz MB - Asus M5A97 R2.0 Ram - DDR 3 2x4 Gb hyperx 1600 MHz Kingston HD - SSD Kingston 240 Gb + HD WD 500 Gb storage Chieftec 500 W
Da li sam mozda nesto propustio da uradim ? Unapred hvala svima .
Isto problem kao ti sam imao pokusaovao sve sto sam mogao savete dolazio ortak koji se razume u to bolje da mi pomogne i odustao i on i ja , a onda sam je onako instalirtao na lap top koji ima isto win 7 i tamo radilo bez pograske zasto ne znam !
gilopile: Meni samo nije hteo da udje u igricu mislim otvori pocetni ekra i odmah izadje nije pomoglo ni ono da stavim da radi kao da je xp bilo jos sto cuda ne mogu da se setim..
Sada bilo bi dobro da prexium napise sta je problem..
In `My Documents` (usually at C:\users\YOURNAME\documents) there should be a folder named `Command and Conquer Generals Data` or `Command and Conquer Generals Zero Hour Data`, which was put there when you installed the game. You need to create a text file using notepad and save it into this folder. However, you must click `save as` and change the type drop-down box from text file (.txt) to `all files`. Then save the file as `options.ini`
Before you save, paste this text into the file to get you started:
This is simply how the game remembers what options you picked (music volume, brightness and the like) and you can change them once the game is running using the options menu.
Now the key bits - firstly, make sure that you have full read/write permissions for the Command and Conquer Generals Data folder - do this by right clicking on the folder, then properties then the security tab and change the permissions for all users. It might also be worth making sure no files are `Read-Only` in that folder.
Then change the game`s compatibility mode by right clicking on the game in the start menu, clicking on properties and then the Compatibility tab. I used the `Change settings for all users` button at the bottom and changed to Windows XP (SP3), as well as checking the `Run as administrator box`.
It worked, debunking the myth that C&C Generals will not run on 64 bit systems (as some people have been saying).
Ja mislim da je problem u SSD-u. Ako si podesavao nesto, ili si automatski stavio pomocu nekog Kingston-ovog programa da ti podesi SSD, moguce da je pagefile sveden na minimum...mada mozda ja i lupetam...:D
Mislim da sam jos veci fan ove igre od tebe. :D Tj po meni nema bolje strategije od C&C Generals-a.
Ovaj problem koji ti se javlja je tipican problem koji se javlja zbog windows 7 ! Da imas xp sve bi najnormalnije radilo. Naglasicu sledece, ovu igru sam instalirao na preko 30 kompjutera i na razlicitim windowsima i cesto sam nailazio na svakakve probleme. 99% sam siguran da treba da uradis ovo sto ti je gatekeeper rekao, ali obrati paznju, ako samo jedno slovo zeznes ili nesto pogresno odradis nece valjati. A najbolje je objasnjeno sta treba da radis u komentarima na piratebayu na tom linku sa kog si skidao igricu (a pretpostavljam da si tamo skidao). I na youtube-u imas sve detaljno objasnjeno i prikazano. Verujem da ce posle toga sve da ti radi kako treba.
P.S.: I imam jednu preporuku za tebe. Igricu mozes da kupis za 800 dinara u vecini kompjuterskih prodavnica (makar je moglo do pre pola godine) i to dobijes 4 cd-a, sa sve brosurom (dakle generals i zero hour). Posto je to original dobijas mogucnost igranja na nekim njihovim serverima online (kao lol, cs itd). Sto ti pruza neograniceno vreme uzitka igranja protiv ljudi, umesto da igras protiv kompa. Moze i ovaj skart da se igra multiplayer ali je malo komplikovanije za namestiti.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.