AMD Phenom II 955 BE MSI 970A-G46 AMD 7970 4x 4GB DDR3 1.6GHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II 1x 3TB SATA III SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
samo nisam nasao podatak (odnosno nisam trazio dovoljno) da li ce igra biti subscription based ili ce moci da se kupi jednom i lepo igra?
Ako igra bude stvarno toliko dobra kao sto je najavljuju nece mi biti zao da odvojim 50ak eura na nju. A i bas odavno nije izaslo nesto stvarno dobro od ovog zanra. I bas mi je drago da je igra prikupila za sada vise od 40 mil.
i da, nije bas isti zanr ali bi bilo lepo da nekada izadje i Aquanox 3
...koliko znam za sad treba da kupis brod u paketu sa star citizen (mp) i squadron42 (sp). Kasnije u igri, nece ti trebat brod jer ces moci ici kao posada na tudji brod. Jedino se za sad ne zna da li ce morati da se kupi mp i/ili sp komponenta. Sa pladge paketima se to dobija, ja sam planirao burazeru da kupim brod kroz igru i da mu posaljem na nalog kad krene igra oficielno ako bude moglo samo tako, ali vrlo verovatno da ce sam kljuc kostati oko 15-30eur. I naravno, brodovi ce generalno biti skuplji kad krene igra...
Pozz...
:: samo nisam nasao podatak (odnosno nisam trazio dovoljno) da li ce igra biti subscription based ili ce moci da se kupi jednom i lepo igra :: :: Ako igra bude stvarno toliko dobra kao sto je najavljuju nece mi biti zao da odvojim 50ak eura na nju. A i bas odavno nije izaslo nesto stvarno dobro od ovog zanra. I bas mi je drago da je igra prikupila za sada vise od 40 mil :: :: i da, nije bas isti zanr ali bi bilo lepo da nekada izadje i Aquanox 3
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.