Postoji li neka verzija koja se klasicno instalira a ne raspakuje?Najvise me nervira to sto moras igru na kraju instalacije da update-ujes da bi zavrsio instalaciju!Moze li se naci neka druga verzija da sve ovo zaobidjem.Klasika,instaliras,patch-update pa crack-igras?!
Ako oes normalnu verziju uzmi orginal....salim se :) Ima da se nadje na DLayer-u za 500 kinti koja radi super i netreba nikakav update, bar meni nije trazio.
E stvarno gde ima da se skine normalna verzija koja ne mora onako seljacki da se crackuje (da se renameuje folder gde je instalacija pa se ide na cancel pa onda se ubaci exe fajl iz cracka). Na rapidesharu nikako da se zadrzi ta prepatched verzija.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Gde je taj DLayer ? :: :: :: :: Ako oes normalnu verziju uzmi orginal....salim se :) Ima da se nadje na DLayer-u za 500 kinti koja radi super i netreba nikakav update, bar meni nije trazio.
pa ja sam skidao i sa 256 kb ranije dok sam imao ....pitam se za sta ti sluzi net onda?? platis 1500 dinara i jos ides i placas 100 dinara sto mozes sam skinuti....a ionako danas nema nista ispod 5 -6 gb..to je prosek sad.Dok sam imao 512 kb skidao sam oko 4-4.5 gb dnevno...sto je maximum veze..znaci da mozes za dan ipo da skines
:: Skini sa torenta ripovanu verziju od oko 3,5 giga,raspakujes i igras.Radi ko sat,bez instalacije kreka ,serijskog, ma milina.http://www.Demonoid.co :: :: :: se ogrebes od nekog kao ja od Deshe i to je to.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.