Instalirao sam ovu igru, nisam igrao taj deo i reko aj sad sa klincem malo da se zanimam, medjutim cesto mi baguje tj. pocene da ucitava misije prvu ili drugu i cesto me izbaci iz igre. Imam win 7 64 bita a konfiguracija je CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2700 MHz (13.5 x 200) 5200+ Motherboard Name Gigabyte GA-M56S-S3 (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 5120 MB (DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 8600 GT (256 MB)
Ne valja ti lek. Treba adekvatan lek i patch. Ta igra ima i bug sa rezolucijom, i za to je poreban rucni fix.
:: Instalirao sam ovu igru, nisam igrao taj deo i reko aj sad sa klincem malo da se zanimam, medjutim cesto mi baguje tj. pocene da ucitava misije prvu ili drugu i cesto me izbaci iz igre. Imam win 7 64 bita a konfiguracija je :: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2700 MHz (13.5 x 200) 5200 :: Motherboard Name Gigabyte GA-M56S-S3 (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394 :: System Memory 5120 MB (DDR2 SDRAM :: Video Adapter NVIDIA GeForce 8600 GT (256 MB ::
Jel moze neko da mi posalje link za popravku tj. za pach, svidja mi se igra a baguje mi pri ucitavanju misija i pri izlasku iz igre. Postoji crack, ja krekujem i kad pokrenem sa tim exe fajlom nece da pokrene nego sa fajlom koji je on kreirao kad je instalirao igru.
:: :: :: :: Jel moze neko da mi posalje link za popravku tj. za pach, svidja mi se igra a baguje mi pri ucitavanju misija i pri izlasku iz igre. Postoji crack, ja krekujem i kad pokrenem sa tim exe fajlom nece da pokrene nego sa fajlom koji je on kreirao kad je instalirao igru.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.