Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
A ja nisam jos ni Thief probao, ajde javni utiske vredi li kupovati ovo
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Izaslo na pijacu na tezgi Reloded :D :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W ::
Ja cepam Lopinu ovo skidam jos uvek... Javljam kakav je uvek svaku igru probam 10 min :D
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: A ja nisam jos ni Thief probao, ajde javni utiske vredi li kupovati ovo :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: Izaslo na pijacu na tezgi Reloded :D :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: ::
kec je po meni bio mlak u najmanju ruku. Glasovna gluma me je odbila skroz. A tek (forsirani) naglasci. To mi je bila jedna od onih igara za koje sam se stvarno potrudio da ih odigram ali su me odgurivale na svaka dva koraka. Nadam se da ce ovaj deo biti malo boljii.
Inace thief mi ceka instalaciju, bas sam se mnogo radovao igri a onda sam procitao review-e i sada u principu ne zelim da se razocaram pa cekam pravi trenutak. :)
Jedinica nije bila losa...po meni je imala problem sa kamerom na igracu...komp sam podesava pa je bila komplikovanija za upravljanje na pojedinim delovima..sada igram dvojku I taj problem su resili. Pomeranjem misa pomera se kamera pa je I kretanje kroz igru mnogo lakse...moj savet je da igras sa gamepadom jer su boss-ovi dosta zahtevni a za pojedine kombove ti je potrebna decija paraliza da bi ih odigrao iz prve.. Grafika je ok.
Zvuk je bolji, gameplay poboljsan, sam setting je zanimljiviji (meni), a grafika me je bas odusevila, vidi se dobar pomak u odnosu na keca. Motion blur inace ne volim, ali ovde su, opet po meni, potrefili idealnu kolicinu istog.
Gamepad, fotelja i neko pice i to je to. Idealno za opustanje posle posla.
U principu igra nije remek delo ali mi je legla samo tako. :)
Johnny koji gampead koristis?Meni igra ne prepoznaje Logitech Rumblepad 2. Probao sam i sa XBoX emulatorom i nece,izbacuje mi neku gresku da fale neki dll fajlovi i ako ne fale..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ako ti ne radi, igraj preko Xpadder-a, fenomenalan programcic.
:: Johnny koji gampead koristis?Meni igra ne prepoznaje Logitech Rumblepad 2 :: Probao sam i sa XBoX emulatorom i nece,izbacuje mi neku gresku da fale neki dll fajlovi i ako ne fale. :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
isti game pad ja imam isti problem .... Upravu je Imarkovic... ali me muka hvata sta je 2 zuto sta je 4 zeleno itd...
:: Johnny koji gampead koristis?Meni igra ne prepoznaje Logitech Rumblepad 2 :: Probao sam i sa XBoX emulatorom i nece,izbacuje mi neku gresku da fale neki dll fajlovi i ako ne fale. :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
neku kopiju gamepada od x360 trenutno, koristim tocaEdit i radi bez greske. Ako ne mozes da izbunaris verziju koja sljaka nije mi tesko da ti za oko pola sata zakacim verziju koju koristim.
Pokusao sam na tastaturi da igram, ali kao i recimo u slucaju south parka, oseca se da je igra zamisljena za uzivanje iz fotelje.
Odlicna igrica..Posle Darsidersa 1 i 2 ovo je bas fino leglo,za sad sam zadovoljan.. Mozda nije bas toliko mastovito kao Darksiders ali je ok.. Pored onog Thief-a koji me je ispio ovo je pravo osvezenje a i trazio sam neku ovakvu igru.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Kako je dobra fora u delu kad se boris se ovnom iz pakla :)))
`You shall not pass` - Zvuci poznato? :) A i lik je slican skoro isti :D
A deo pre toga kada ubijes orla a ono spremna vecera hahahaha ..
E vala legla mi ova igra nema sta..Za opustanje i razonodu odlicna. Najsilcinija je Darksiders-u , samo sto je koncepcija drugacija zbog pakla i sl..Ovde nema magicnih svetova,malo je drugacije..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.