Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
DayZ Standalone
STRANA 1 OD 1
2m4Y DayZ Standalone 23.02.2014. 10:34 T56854

status: user
broj poruka: 2352
DayZ Standalone se na Steamu prodaje kao early access za 24eur. Igra se razvija na osnovu moda za ArmA II sto postoji, trenutno je mod mnogo bolji jer je kompletniji, ali se ocekuje uskoro mnogo poboljsanja za samu igru.
Malo je skakljiva sto se tice optimizacije, ali igra je tek u Alfa verziji :)

Da li igra ko od vas ovo? Posto sam ja odusevljen sa MMO Survival igrom kao sto je ova...

Pozz...

...I sense you young padawan...

AMD Phenom II 955 BE
MSI 970A-G46
AMD 7970
4x 4GB DDR3 1.6GHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
1x 3TB SATA III
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
quna ... 23.02.2014. 12:45 #543381

broj poruka: 1637
Nisam igrao,ali svasta gledao i citao i igrao sam neke mp misije koje su radjene po ugledu na Dayz i moj neki zakljucak je da je malo dosadno, kao i sve mp misije u armi (tipa evolution, domination...) trazi dosta samoinicijative i kreativnosti da bi bila zanimljiva.

i5 750 : cm 212+ : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb : samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 a4tech x7

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 23.02.2014. 13:38 #543386

broj poruka: 12794
Ja je igram još od moda i igra je nešto neverovatno, naviše zbog perma deatha. Može da se desi da igraš i po nedelju dana sa istim karakterom i onda kad naidješ na drugog igrača od vas zavisi kako će da se završi, možda je friendly, možda nije, možda ima dobru opremu pa ćeš da zapucaš na njega. Nikad u jednoj igri nisam bio toliko pod adrenalinom.

Nemojte da čitate i pravite zaključke, ako vas tematika interesuje svideće vam se... Igra vredi svaki dinar.

2m4Y Re: ... 23.02.2014. 15:42 #543395

broj poruka: 2352
...upravo to. Ja sam odusevljen igrom, igra nas tri cetiri druga, kako kad ko ima vremena, i odusevljeni smo nacinom prezivljavanja i suocavanja sa drugim ljudima.
Iskreno jedva cekam da izbace sve zavrzlame, mislim da ce igra da bude pravi pogodak...

Pozz...

...I sense you young padawan...

AMD Phenom II 955 BE
MSI 970A-G46
AMD 7970
4x 4GB DDR3 1.6GHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
1x 3TB SATA III
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX

:: Ja je igram još od moda i igra je nešto neverovatno, naviše zbog perma deatha. Može da se desi da igraš i po nedelju dana sa istim karakterom i onda kad naidješ na drugog igrača od vas zavisi kako će da se završi, možda je friendly, možda nije, možda ima dobru opremu pa ćeš da zapucaš na njega. Nikad u jednoj igri nisam bio toliko pod adrenalinom
::
:: Nemojte da čitate i pravite zaključke, ako vas tematika interesuje svideće vam se... Igra vredi svaki dinar
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs