Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Banished - Strategija
STRANA 1 OD 1
Srdjanc Banished - Strategija 19.02.2014. 21:01 T56813

status: user
broj poruka: 3106
Konacno strategija koja valja. Sta vise u odnosu Gameplay per MB ovo je odlicna igra! Ima svega 140MB zauzeca.

Igra se zasniva na ljudima koji su proterani od nekud i odlucili su da zapocnu nov zivot i naprave svoje selo. Igrac treba da im odredjuje koje ce objekte graditi (kuce, mlinove, kovacnice...) koje ce poslove raditi, trgovinu i slicno, ali i da ih sprecava da promrznu drvima za lozenje, vunenom odecom, da ih leci biljkama (ljudi se razbole od monotone ishrane) i da im pravi nove kuce za podmladke.

Igru je pravio samo jedan covek. Nije ociscena od svih bagova. Na steamu se prodaje za 20e. Igra je toliko dobra da mi je zao sto ne mogu da platim coveku neko sam je pronasao u zalivu.

Nisam nasao bolji Gameplay snimak:
http://www.youtube.com/watch?v=25UcWqWHC1Q

Licno joj dajem 8.5 od 10.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dejzan Re: Banished - Strategija 19.02.2014. 21:28 #542883

broj poruka: 3730

Bogami vredi svaki Euro vredi je imati a dok se lova ne nabavi pirati ce nam pruziti zanimaciju privremeno :D

Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212
Motherboard Asus Maximus Hero 6
GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC
SSD 128 Samsung Evo Pro
Memory Kingston HyperX 2400 Mhz
LC power Archangle 850 W

:: Konacno strategija koja valja. Sta vise u odnosu Gameplay per MB ovo je odlicna igra! Ima svega 140MB zauzeca
::
:: Igra se zasniva na ljudima koji su proterani od nekud i odlucili su da zapocnu nov zivot i naprave svoje selo. Igrac treba da im odredjuje koje ce objekte graditi (kuce, mlinove, kovacnice...) koje ce poslove raditi, trgovinu i slicno, ali i da ih sprecava da promrznu drvima za lozenje, vunenom odecom, da ih leci biljkama (ljudi se razbole od monotone ishrane) i da im pravi nove kuce za podmladke
:: Igru je pravio samo jedan covek. Nije ociscena od svih bagova. Na steamu se prodaje za 20e. Igra je toliko dobra da mi je zao sto ne mogu da platim coveku neko sam je pronasao u zalivu
:: Nisam nasao bolji Gameplay snimak
:: http://www.youtube.com/watch?v=25UcWqWHC1
:: Licno joj dajem 8.5 od 10.
JovanZ ajd` 19.02.2014. 23:01 #542903

broj poruka: 3007
da obrnem .)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs