Imam utisak (na osnovu ovih videa) da su zadrzali stari shmek Wolfenstein-a, sto me neobicno raduje... Nikada necu zaboraviti onu scenu koja se odigrava na zicari iz Return to castle Wolfenstein. Ovde koliko vidim ima i malo moderne tehnologije ali i zamkova ponovo... Obecava !
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Return to Castle Wolfenstein je, po meni, igrica isto toliko legendarna i istorijski bitna kao Wolfenstein 3D. Nadam se da će i ova doživeti takav status, nadam se da postoji zanimljiva priča iza nje, a ne samo oslanjanje na horde glupih neprijatelja i poneku grafičku fensi caku
secam se, kada nije bilo ranceva sa prvom pomoci, pojedes neku klopu koju su nacisti ostavili na stolu, ne stigavsi da je ponjupaju, hahahaha...
Inace, ima jos jedan vic (my private life) koji mi se dogodio.... To mi je inace zesci gaf koji sam ikada napravio... Pre nekih 4-5 godina posetim drugara (austrijanca) i on me zamoli da mu `ozivim` neki stari P4, ispravan je, ali eto da mu se klinci nesto poigraju i tako to... Ja odradim reinstal XP-a, i naravno, skinem par igara sa neta, krekovanih... I ubacim ti ja Wolfenstein...hahhahahaha, kakva je reakcija bila, a ja idiot potpuno zaboravio u koju sam zemlju dosao, hahahahaha
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Deluje zanimljivo, ali ako ima call of duty bf3 sindrom onda stvarno do kurca, jebe mi se za moju cetu i tim koji nesto stalno trtljaju i ne mogu ja da otvaram vrata nego to moraju oni i samo oni ali nakon tone razgovora i slicne nebuloze...
Treba da trcim gde hocu kad hocu, tona tajni i skrivenih prolaza, a ne prav hodnik hodnik pa imas desno tu treba da ides, i imas levo, e tu ti je tajna...
Pa ko ce to danas da ti igra? Skoro sam instalirao Assassins creed IV i posle starta sam drzao shift + W jedno 5 min i dosao do broda, onda sam drzao malo levo dugme misa dok nisam pobio 2 bota i usao u brod. Onda sam obrisao igru. Ako hoces da razmisljas igraj nesto sto je izaslo pre 15 godina minimum.
Nekada je mali broj ljudi posedovao racunare ali su puno znali o njima. Danas puno ljudi poseduje racunare ali malo zna o njima.
:: Deluje zanimljivo, ali ako ima call of duty bf3 sindrom onda stvarno do kurca :: jebe mi se za moju cetu i tim koji nesto stalno trtljaju i ne mogu ja da otvaram vrata nego to moraju oni i samo oni ali nakon tone razgovora i slicne nebuloze.. :: :: Treba da trcim gde hocu kad hocu, tona tajni i skrivenih prolaza, :: a ne prav hodnik hodnik pa imas desno tu treba da ides, :: i imas levo, e tu ti je tajna.. :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
:: :: jao , ovo vraca u detinjstvo, kad sam sa prletom, tihijem i batom zivotinjom bacao bombe po kriger :: :: ima li neke naznake KAD CE IZACI ? :: :: ::
ali dok se ne proba... Previse puta se opeklo na hypovane naslove koji koriste slavu predaka da bi se uvalili masi. Bitnije je da na prvi pogled igra ljudima izmami ono aahhh nego da ih drzi zalepljenim za monitor danima, sto i ima smisla, posto uglavnom sledeci hype naslov izlazi 2 dana posle...
AMD phenom II x2 550BE @ 3.8GHz / Raijintek EreBoss / GA-MA770-UD3 rev 2.0 / 3x2GB Kingston V ddr2 800MHz / PowerColor ATI 4870 1GB / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad / Logitech g230 / Samsung T220 x2.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.