Kupio sam pre mesec dana ultimata ed. od skidrowa vel oko 9gb sa apdejtom.Antivurus je nasao virus u leku i to sam resio danas kada sam instalirao igricu.Ubacio sam drugi lek od istog proizvodjaca.Nisam odavno igrao te fudbalske simulacije ali je ranije bilo mnogo lakse.Instaliras igricu i imas otvorene skoro sve opcije za razne vrste takmicenja.Meni igrica radi ali u samo jednom jedinom modu a to je prijateljska utakmica.Nemogu da igram nikakva kup takmicenja ili lige.Mogu samo da pravim karijere a to me ne zanima.Ne mogu da napravim nikakav kup ili ligu.Kako je moguce to napraviti ?Ima mnogo toga toga da se skine ali bih zamolio nekoga za preporuku sta i odakle da skinem.Hvala
mislis skinuo, ne kupio? da si je kupio na originu, sve bi ti bilo u redu, ovako skidrow preradjene igrice uvek imaju neki virus u vidu cracka i sve te fajlove odobri preko antivirusa da bi mogao da igras.. sto se tice igre same sto je zabagovana, skini drugu verziju..
to je car piraterije..
Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 Co Gigabyte G.1 Sniper B5 Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mhz Seagate Baracuda 1Tb Seasonic G550 550W Gold Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window Dell P2414H...
Nisam pitao za misljenje o crackovima i o tome da li su isti virusi kao i o uputsvu za rukovanje sa antivirusima prilikom navedene operacije.Postavio sam konkretno pitanje za ljude koji znaju i koji igraju a ne za takve kao ti, koji se javljaju na svaki post,a ne pomazu nista u resavanju necijeg problema.Iznosis neke stvari koje i vrapci na grani znaju,tako da ako nemas nesto konstruktivno da predlozis,zaobidji.
Opet se javljas bez razloga.Za jedno 10 god. bices prvi po broju postova.Imam profil ovde davno pre tebe i ne javljam se ko kreten i pisem gluposti i opste stvari do kojih svako zdravorazuman moze doci.Deca tvog uzrasta su davno u krevetu.Nemoj slucajno cale da te zatekne kod kompa ...
Na zalost ne igram Fifu i ne mogu ti pomoci .. ali problem koji imas mozes resiti na stranim torrent trekerima.... Ovde ti se javljaju strucna lica i daju ti odlicne savete kao sto vidis.... Znas onu narodnu PSI laju karavani prolaze....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: :: Nisam pitao za misljenje o crackovima i o tome da li su isti virusi kao i o uputsvu za rukovanje sa antivirusima prilikom navedene operacije.Postavio sam konkretno pitanje za ljude koji znaju i koji igraju a ne za takve kao ti, koji se javljaju na svaki post,a ne pomazu nista u resavanju necijeg problema.Iznosis neke stvari koje i vrapci na grani znaju,tako da ako nemas nesto konstruktivno da predlozis,zaobidji.
:: Kupio sam pre mesec dana ultimata ed. od skidrowa vel oko 9gb sa apdejtom.Antivurus je nasao virus u leku i to sam resio danas kada sam instalirao igricu.Ubacio sam drugi lek od istog proizvodjaca.Nisam odavno igrao te fudbalske simulacije ali je ranije bilo mnogo lakse.Instaliras igricu i imas otvorene skoro sve opcije za razne vrste takmicenja.Meni igrica radi ali u samo jednom jedinom modu a to je prijateljska utakmica.Nemogu da igram nikakva kup takmicenja ili lige.Mogu samo da pravim karijere a to me ne zanima.Ne mogu da napravim nikakav kup ili ligu.Kako je moguce to napraviti ?Ima mnogo toga toga da se skine ali bih zamolio nekoga za preporuku sta i odakle da skinem.Hvala
Nazalost,ogromna vecina tih opcija je nedostupna u ovoj narodnij verziji tj.ovoj sto sam probao.Mogu da igram samo kickof sa 2 tima koje ja izaberem.Ostalo dostupno je karijera i vezbanje ...
:: :: :: :: :: Kolega, pogledaj ovaj overview: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=8iwbUDg-b8 :: :: Nazalost,ogromna vecina tih opcija je nedostupna u ovoj narodnij verziji tj.ovoj sto sam probao.Mogu da igram samo kickof sa 2 tima koje ja izaberem.Ostalo dostupno je karijera i vezbanje ...
ja imam ultimate edition kupljen>update 1>pa update2> i ne secam se dal sam zasebno v5 lek skinuo i sve funkcije su dostupne, to sto ti pominjes me podseca na neke od onih prvih lekova sto su bili, i moras da blokiras igru da ne izlazi na internet i da se ne uloguje Origin(ako ga imas ubacenog)
E sad ne secam se da li sam kupio sa torenta igru ili na s*idrow sajtu, ali se secam da sam posle naknadno downloadovao update 1 pa update 2, moras redom da ubacis, i onda ako nema da ubacis i latest lek V5 valjda i sve funkcije rade!!
Ako se ne snadjes javi se na mail pa cu sutradan da probam da ti pomognem, sad me mrzi jer je kasno :) 2 dana sam budzio fifu 14 da radi kasvetno sa poslednjim updateima i poslednjim modovima sa najnovijim transferima!
Nije to skidrow, jer ta grupa nije ni izbacila Fifu 14 (skidrow grupa nema sajt, inače). ``Kupio`` si neki fejk, pa nije ni čudo što ti ne radi kako treba.
:: :: :: :: :: Skinuo si nosteam fifu14, koja ima oko 6.3GB :: :: :: :: :: FIFA 14 Ultimate Edition - FULL - MULTI 14 - SKIDROW To sam skinuo (6.42gb) +update (2.95gb)
Dolaze li tebi sve informacije do mozga ?Kad si vec tako pametan sto ne napisa odakle da skinem proverenu verziju kod koje sve radi.Treci put se javljas bezveze.Hvala Gare87.Mislim da si verovatno u pravu.Obrisacu igricu pa cu ponovo instalirati.Skinucu i apdejtove,V5 imam.
Probas neke druge lekove, pa ako ni to ne pomogne skines komplet opet neku drugu verziju, a pre toga procitas komentare ostalih koji su kupili tu verziju.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.