Imam Assasins Creed 4 Black Flag original i uplay nalog. grafička mi je GeForce 9800gt procesor Pentium R dual Core E6500 2.93 2.94 ghz memorija 3gb DDR2 1.dal da menjam grafičku (ako je jača moram i napajanje sad je neki frontier kaokao 500w,) 2.procesor 3. ili da pojačam ram ne znam šta da radim.Hvala
:: Imam Assasins Creed 4 Black Flag original i uplay nalog. :: grafička mi je GeForce 9800g :: procesor Pentium R dual Core E6500 2.93 2.94 gh :: memorija 3gb DDR :: 1.dal da menjam grafičku (ako je jača moram i napajanje sad je neki frontier kaokao 500w, :: 2.procesor :: 3. ili da pojačam ram ne znam šta da radim.Hval ::
to mozes da bacis :) ta igra treba ti 4gb rama x4 cpu na jedno 3+ghz i recimo gtx 660 670, gtx 770 6870 7870 i novije da moze lepo da radi na high detalji!
Kako bre mozes da mu preporucis konzolu na kojoj nema vise od 10 igre da se igra, kojih ce vremenom naravno biti vise? Sa kompjuterom ima kompatibilnost unazad za 20 i vise godina sto se tice igara dok sa konzolom samo moze da se *&^&%(^%(
:: Ako covek kupuje original igre i hoce da se samo igra, :: sobzirom koliko `cesto` upgraduje komp, konzola mu je extra resenje :: :: E sad ako radi jos svasta, naravno nek kupi nov kompjuter, sve zavisi od njega :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.