Mozes kosarku,ali je dosta teze,ovde msm na 2K Sports izdanje Nba,ono djubre od EA nemoj ni da gledas.Onda mozes neke laganije platforme sta znam,skines, posto vidim ok racunar da imas,dolphin emulator i npr.Super Mario Bros Wii ili tako nesto ili Mario Kart Wii.Tu je i Super Paper Mario Wii,procesljaj Wii naslove ima dosta igara za decu.Mozes i neke ako voli kartaske igre laganije ili cak drustvene(ali je to je bolja board varijanta). Imas tu i brdo indie naslova pa procesljas sta je izaslo a da odgovara u skorije vreme.Tu je Chicken Invaders,Heavy Weapon Deluxe,Plants vs Zombies i tako nesto.. Imas Ducktales remastered skorije izaslo,ali uopste nije toliko lagana.Naravno i Castle of Ilussion starring mickey mouse remake.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
:: Znate li neke dobre igre za klince do 6 godina :: :: :: AMD Phenom II x6 1100 T @3.3 Ghz, NOCTUA NH-U12P, 4x2 Gb Kingston HyperX T1 2133 MHz, ASUS HD7970, AM3+ Gigabyte GA-990FXA-UD5, GIGABYTE GM-G8000, AIVIA K8100, WD 2TB CAVIAR BLACK WD2002FAEX, Transcend SSD320 - 256 GB, BLU-RAY LG BH10LS30, SAMSUNG 27`
Iliti skraceno CTR, kao i ceo serijal crash-a (bandicoot, warped, bash) za PS1 i igra se bez problema na kompu pomocu emulatora. Igra je tipicno decija i nenormalno zarazna, i ovako mator za igre bi mogao satima da ga pikam.
ne mozes da pogresis : Rayman Origins i Rayman Legends. Vizuelno prelepe i fenomenalno zabavne, mozes i ti da igras sa klincem, vratices se u detinjstvo.
vreme ti je da se pridruzis borbi protiv bele kuge, ovako tvoj post, izaziva sumnju u sve tvoje kvalitete.... **************** DELL INSPIRON 17R N7110
:: Crysis :: :: :: :: Znate li neke dobre igre za klince do 6 godina :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II x6 1100 T @3.3 Ghz, NOCTUA NH-U12P, 4x2 Gb Kingston HyperX T1 2133 MHz, ASUS HD7970, AM3+ Gigabyte GA-990FXA-UD5, GIGABYTE GM-G8000, AIVIA K8100, WD 2TB CAVIAR BLACK WD2002FAEX, Transcend SSD320 - 256 GB, BLU-RAY LG BH10LS30, SAMSUNG 27`
Mislis? Kolega, mislim da tebi fali malkice smisla za humor.. sumnja u moje kvalitete, ma hajde molim te
:: vreme ti je da se pridruzis borbi protiv bele kuge, ovako tvoj post, izaziva sumnju u sve tvoje kvalitete... :: *************** :: DELL INSPIRON 17R N711 :: :: :: :: :: Crysis :: :: :: :: :: :: :: Znate li neke dobre igre za klince do 6 godina :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II x6 1100 T @3.3 Ghz, NOCTUA NH-U12P, 4x2 Gb Kingston HyperX T1 2133 MHz, ASUS HD7970, AM3+ Gigabyte GA-990FXA-UD5, GIGABYTE GM-G8000, AIVIA K8100, WD 2TB CAVIAR BLACK WD2002FAEX, Transcend SSD320 - 256 GB, BLU-RAY LG BH10LS30, SAMSUNG 27`
kolega imarkovic je u pravu, bez da se sali...moj sestric je od 3. cepao kanter, od 4. crysis, vice city... a onda ga je do skoro drzala Mafia II, pa je presao na gtaIV (igrao bi je i pre ali je ja nisam imao instaliranu, a on nije mogao da je pokrene dok nisu menjali komp)...igra on i friv i minecraft ali mu ovo najvise drzi paznju...inace ima 8 godina. E sad, mnogi ce reci da su te igrice nasilne i sta ti ja znam...Moja generacija je odrastala na Bruce Lee-u, Svarciju i Stalonetu, Fredi Krugeru itd... jedva se cekao da izadje film u bioskopu...cak se secam da su nam vaspitacice pustale Na zmajevom putu i slicne filmove...danas bi zbog toga verovatno dobile otkaz :), a kad je stigao video rekorder, sreci nikad kraja :)))
Kad sam ja bio klinac nije bilo toliko nasialja ni u igricama ni u filmovima ( mada su to bile kockice koje seteju ekranom, ali bez obzira ). Secam se 1. deo petak 13. u bioskopu. Mislim da u filmu postoji samo jedna scena gde se bas onako `muski` vidi noz da nekog sece/ubada, a u tom trenutku ceo bioskop pokriva oci i vristi. Sada su takve scene smesne. Filmovi koji se danas snimaju su katastrofa, samo neka mucenja, silovanja, otmice, ubistva, klanja, razapinjanja... motorne testere i te gluposti....Obozavao sam horore, ali to nema veze sa ovim danasnjim poremecenim isprdcima sto se snimaju...
Cela nacija je bre otisala u qurton.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
@vladapsd To je zato sto je bilo politicki korektno pustati filmove pravedne borbe herojskog predstavnika bratske komunisticke Kine protivu mrskog kapitalistickog japanskog ugnjetivaca.
Hvala svima na odgovorima za početak je dosta predloga.
Nisam baš za CRYSIS, Mafiju i slično jer je još mali (mada to uz menem, kada ja igram gleda) ali videćemo kad još malo poraste. Mislim da priča da igre kvare omladinu uopšte nije na mestu. Oči možda :)
AMD Phenom II x6 1100 T @3.3 Ghz, NOCTUA NH-U12P, 4x2 Gb Kingston HyperX T1 2133 MHz, ASUS HD7970, AM3+ Gigabyte GA-990FXA-UD5, GIGABYTE GM-G8000, AIVIA K8100, WD 2TB CAVIAR BLACK WD2002FAEX, Transcend SSD320 - 256 GB, BLU-RAY LG BH10LS30, SAMSUNG 27`
Kako naopako nije? Crash tj naughty dog je najsimpaticniji karakter u video igrama. Bas je oslikan ka interaktivni crtani film. Bez krvi i ultra nasilja, a tako interesantan. Klasicna avantura za decu. Doduse prvi deo jeste tezak u odnosu na nastavke, ali koja je poenta danasnjih igara koje se gotovo sve tako brzo prelaze. Crash warped mi je bio najzanimljiviji od tih avantura, a ako zagusti tu je save/load game. Nevezano za ovu temu, igra FC3 me je tako jako privukla, jedino sto kratko traje tj brzo se predje cak i na hard. Zato kazem da ce dete uzrasta 5-10 god uzivati u osvajanju nivoa, moci (warped) i svih tokena koje nudi i imace koliko-toliko trajnu zanimaciju.
:: Crash bandicot moze da igra jedan ili dva nivoa, :: igra uopste nije za decu, blizu je onim teskim 2d igrama se sege i aprata.. :: :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Imas da skines nase igrice (cirilica)za decu.Mucni glavom , malo seoce itd...ne mogu da se setim koje jos.Imam ja to negde na nekom disku pa ako ne budes nasao ja cu ti to okaciti negde samo kad nadjem
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.