Mislim da su retki oni koji nisu odigrali ovo barem 1x :) Prvi ja sam u pocetku gledao statuse na fbi pitao se koje ovo budale igraju i kad mi je bilo do jaja dosadno instalirao i odigrao malo, prvo 2 pa 2 pa tako do 5 i 2 dana do 2 i malopre 41 haha Moze screenshot koga ne mrzi ili samo jednostavno napisati skor i neki komentar ako imate u vezi igre generalno. Toliko deluje glupavo ali je napravila pometnju u celom svetu, haha mozda ste videli ono kad lik daje upustva kako da se predje koja je najbolja taktika ovo ono i sjebe se i izudara neki beli samsung macolom ahaha evo ss moj http://skr.rs/HHn
Uzasno glupava i retardirana igra, ne mozes da ides samo pravo nego skaces gore dole pretaerano mnogo. Stigao sam do 15 iz par pokusaja i batalio debilnost. Nije problem da je nesto tesko, ali kad je debilno i iritirajuce, zdravo dovidjenja...
Inače viđao sam igre na ovakvu foru, potpuno iste samo malo drugačije izgledaju. Problem su mlađe generacije koje ni ne znaju šta je Atari ili NES pa kada naiđu na ovako nešto onda misle da su izmislili toplu vodu.
Naravno za ovu skoro niko i da ne zna zato što je nema na telefonima.
Isto i za pesmu Darude - Sandstorm. Pesma postoji nekih 15-ak godina, video sam je kada je prvi put izašla još na MTV-u. Onda se neko od profesionalnih igrača iz League of Legends setio da pusti tu pesmu dok strimuje kako igra. Odjednom gomila idiota spemuje tu pesmu kao da su otkrili novi kontinent.
Prodajem ipad mini retina, iPad air, i iphone 5s,5,4 cena zavisi od uredjaja na kojem se nalazi igra Flappy bird :-D Cena za ipad mini retina 16.999e, ipad air 17.999, Iphone 5S 20.999e,5 18.999e,iphone 4 promo cena 10.999e :-DDD Svi uredjaji su jail breakovani, skor postavljam po zelji :-PPPPP hahaahah
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.