Taman nesto da prekrati vreme do nastavka Diabla i GTA5 :D
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Prvi deo sam odigrao sa takvim zarom i zadovoljstvom i odusevljenjem da se to ne moze opisati.. Nazalost koncept drugog dela nije kao prvi i ima vec dosta primedbi i komentara da ce ovaj deo bisi jako los ili bar osetno losiji od prvog.
Ja se nadam da ce biti koliko toliko zanimljiv da mogu da predjem igru, da ne igram na silu , to nikad nisam radio..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
To je i poenta, a ne da varaš iz trećeg lica... __________________ Scourge of PCBerza
:: http://www.youtube.com/watch?v=XMqdNzCNl5 :: :: Inace igra place da bude iz treceg lica, :: iz prvog nemas pojma gde i koliko si vidljiv iza djoskova i slicno :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Nije poenta da ja na random bacam pasulj, vidi li mene neko ili ne islicno, nego da imam uvih i pregled u situaciju, a ne po sistemu ako prodje prodje.
+ kad cujem moze da se sunja, a moze i veoma agresivan pristup da se ima, sere mi se.
Ako u otvorenoj borbi ja imam prednost igra automatski nije sunjalica, i ne moze da bude sunjalica samo zato sto ja imam izbor, a inace sam bog i batina u otvorenoj borbi, asasin sindrom...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Teska je 25GB ali je brzina ok. Trebace ti malo vremena da se naviknes i provalis gde-sta i kako ali kad se usemis posle malo igranja, bice ti super. Ja sam Sith pa pocetak ti je u Sith akademiji na Korriban-u. Ima dosta quest-ova pored glavnog, neke neces ni moci da predjes dok ti `heroj` ne bude dovoljno napucan. Uglavnom, ako si igrao KOTOR i KOTOR 2, svidece ti se.
:: Upravo skidam KOTOR jedva cekam da vidim :D :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Postala je besplatna pa da se ne baci! x :: ::
Re: Re: Re: Videcu, trenutno igram malo KOTOR online.
10.02.2014. 16:21
status: user broj poruka: 3730
Veruj mi iz principa nisam hteo da uzmem igru jer se placala mesecno... sad je druga prica.... Po meni samo WoW ima pravo da mi otima pare :D
:: Teska je 25GB ali je brzina ok. Trebace ti malo vremena da se naviknes i provalis gde-sta i kako ali kad se usemis posle malo igranja, bice ti super. Ja sam Sith pa pocetak ti je u Sith akademiji na Korriban-u. Ima dosta quest-ova pored glavnog, neke neces ni moci da predjes dok ti `heroj` ne bude dovoljno napucan. Uglavnom, ako si igrao KOTOR i KOTOR 2, svidece ti se :: :: :: Upravo skidam KOTOR jedva cekam da vidim :D :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: Postala je besplatna pa da se ne baci! x :: :: ::
Ja nisam igrao jer bih placao mesecno a pitanje je kada bih stizao da igram. Ovako ko hoce da plati-plati i ima neke prednosti, dok ostali koji igraju za free nemaju. Meni je to ok. Na taj nacin su dovukli jos ljudi da igraju a video sam od ovih stranaca da je dosta njih prestalo sa igranjem. Ako si u nekom Guild-u to je isto ok jer po zavrsetku grupne misije delite exp i loot, drugim recima brze napredujes. Juce sam prvi put igrao grupnu i usao u Guild i mogu reci da je interesantno. I ako sam likovima rekao da tek od skoro igram, bili su u fazonu `ma opusteno, nije frka`. :)
Vidim da si zadovoljan... to mi je drago... Ja sam igrao WoW dugo... do Pandarie (ukupno6 meseci) Warhamer batailo jer se placa (dobio na poklon) Uzeo Guild wars2 i ok je ... Ovo me dosta zanima kao i Final Fantasy...
:: Ja nisam igrao jer bih placao mesecno a pitanje je kada bih stizao da igram. Ovako ko hoce da plati-plati i ima neke prednosti, dok ostali koji igraju za free nemaju. Meni je to ok. Na taj nacin su dovukli jos ljudi da igraju a video sam od ovih stranaca da je dosta njih prestalo sa igranjem. Ako si u nekom Guild-u to je isto ok jer po zavrsetku grupne misije delite exp i loot, drugim recima brze napredujes. Juce sam prvi put igrao grupnu i usao u Guild i mogu reci da je interesantno. I ako sam likovima rekao da tek od skoro igram, bili su u fazonu `ma opusteno, nije frka`. :)
Izgubis privatan zivot radi igre, nije to za mene. Ovde u SW mi se svidja sto ima neki storyline i ne moram da se takmicim sa drugima po principu ko ce pre stici na neki level i slicno, igram za svoju dusu. :)
Za WoW su me pojedini drugari cimali da igram, ali znajuci koliko je zarazno i koliko vremena treba da provedes da bi bio u trku sa ostalima, nisam ni zeleo da pocinjem. Javi utiske. .)
Probao dobacio do 3 lvl (malo igrao ) Jedi councel :D super je malo je konfuzna mapa ali u principu dobra je... igracu je sigurno dan dva ako se pokaze dobro Guild Wars 2 ce dobiti konkurenciju :D Sto se tice price i igrivosti sa tobom se slazem... WoW daje puno ali uzima dosta vise... Guild wars 2 prica prosek(nema je) sa druge strane KOTOR ima dobru ili ti debelu pricu... Po meni svi su pokusali da skinu WoW i svi su omanuli... i to debelo.... KOTOR je kopija WoW-a u SW svetu... ali nije to to... nema te topline da te vuce..(sreca tvoja ) :D aj uzdravlje
:: Izgubis privatan zivot radi igre, nije to za mene :: Ovde u SW mi se svidja sto ima neki storyline i ne moram da se takmicim sa drugima po principu ko ce pre stici na neki level i slicno, igram za svoju dusu. : :: :: Za WoW su me pojedini drugari cimali da igram, ali znajuci koliko je zarazno i koliko vremena treba da provedes da bi bio u trku sa ostalima, nisam ni zeleo da pocinjem :: Javi utiske. . :: ::
Jedi? Pfff, ja sam namerno birao Sith-a jer uvek u svakoj SW igri pocinjes kao Jedi. Ovako krecem kao Sith. Inace do levela 10 ce ti brzo proci a onda dobijas lightsaber i prica tek krece. Budi malo strpljiv dok ne provalis sve, svidece ti se. Ja sam dogurao do 27 lvla i dosta je zanimljivo, do sad sam promenio par planeta, pobio par Sith Lordova, moze se reci da napredujem u svetu. xD Ima u SW dosta dobrih prica koje nikada nisu ni videle igru, kamoli film. WoW nikada nisam igrao pa ne znam kakav je fazon, znam da su inace MMO igre jako slicne po nacinu igranja. Zavisi sta ko voli, ja obzirom da volim Warcraft svet i taj fazon WoW mi nikada nije bio privlacan, al mi zato Sila struji kroz vene. :-P xD
:: Probao dobacio do 3 lvl (malo igrao ) Jedi councel :D super je malo je konfuzna mapa ali u principu dobra je.. :: igracu je sigurno dan dva ako se pokaze dobro Guild Wars 2 ce dobiti konkurenciju :D :: Sto se tice price i igrivosti sa tobom se slazem... WoW daje puno ali uzima dosta vise.. :: Guild wars 2 prica prosek(nema je) sa druge strane KOTOR ima dobru ili ti debelu pricu.. :: Po meni svi su pokusali da skinu WoW i svi su omanuli... i to debelo... :: KOTOR je kopija WoW-a u SW svetu... ali nije to to... nema te topline da te vuce..(sreca tvoja ) :D :: aj uzdravlj :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Izgubis privatan zivot radi igre, nije to za mene :: :: Ovde u SW mi se svidja sto ima neki storyline i ne moram da se takmicim sa drugima po principu ko ce pre stici na neki level i slicno, igram za svoju dusu. : :: :: :: :: Za WoW su me pojedini drugari cimali da igram, ali znajuci koliko je zarazno i koliko vremena treba da provedes da bi bio u trku sa ostalima, nisam ni zeleo da pocinjem :: :: Javi utiske. . :: :: :: ::
Jedi rules :D i to Shadow Jedi :D ja sam lvl 19 i mnogo mi je dobro :D Sith su mi nekako prazni...
Back to Topic jeste igracemo igru 4 dana pre prodaje :D
:: Jedi? Pfff, ja sam namerno birao Sith-a jer uvek u svakoj SW igri pocinjes kao Jedi. Ovako krecem kao Sith. Inace do levela 10 ce ti brzo proci a onda dobijas lightsaber i prica tek krece. Budi malo strpljiv dok ne provalis sve, svidece ti se. Ja sam dogurao do 27 lvla i dosta je zanimljivo, do sad sam promenio par planeta, pobio par Sith Lordova, moze se reci da napredujem u svetu. x :: Ima u SW dosta dobrih prica koje nikada nisu ni videle igru, kamoli film. WoW nikada nisam igrao pa ne znam kakav je fazon, znam da su inace MMO igre jako slicne po nacinu igranja :: Zavisi sta ko voli, ja obzirom da volim Warcraft svet i taj fazon WoW mi nikada nije bio privlacan, al mi zato Sila struji kroz vene. :-P x :: :: :: Probao dobacio do 3 lvl (malo igrao ) Jedi councel :D super je malo je konfuzna mapa ali u principu dobra je.. :: :: igracu je sigurno dan dva ako se pokaze dobro Guild Wars 2 ce dobiti konkurenciju :D :: :: Sto se tice price i igrivosti sa tobom se slazem... WoW daje puno ali uzima dosta vise.. :: :: Guild wars 2 prica prosek(nema je) sa druge strane KOTOR ima dobru ili ti debelu pricu.. :: :: Po meni svi su pokusali da skinu WoW i svi su omanuli... i to debelo... :: :: KOTOR je kopija WoW-a u SW svetu... ali nije to to... nema te topline da te vuce..(sreca tvoja ) :D :: :: aj uzdravlj :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: Izgubis privatan zivot radi igre, nije to za mene :: :: :: Ovde u SW mi se svidja sto ima neki storyline i ne moram da se takmicim sa drugima po principu ko ce pre stici na neki level i slicno, igram za svoju dusu. : :: :: :: :: :: :: Za WoW su me pojedini drugari cimali da igram, ali znajuci koliko je zarazno i koliko vremena treba da provedes da bi bio u trku sa ostalima, nisam ni zeleo da pocinjem :: :: :: Javi utiske. . :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.