Meni ovo deluje jako zanimljivo, kombinacija Assassin-a, Batman-a (fight mezanizam sa kombioma tajminzima), poslednjeg Tomb Raider-a (level up sistem, luk i strela..)
Bolje skupljaj pare za PS4 ... Dosta igara vise nece izlaziti za PC ...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Ovo deluje jako zanimljivo, definitivno cu odigrati :: pise da ce biti i za PC, da ne jurim konzolu kao za Last of us.. :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Ti nisi kupio konzolu nego pc. Zasto? Ja je necu kupiti, ni ps ni xbox, a ne boj se, bice igara uvek za pc kao i do sad, a tih par exkluziva cu se snadji da odigram.
Mozda ako padne cena konzolama i ako budu otkljucane za narodne verzije, tad, mozda i uzmem, mozda...
Ja nisam uzeo zato sto igram strategije,PVP igre tipa World of tanks,World of War planes,LoL.Dota2,CS GO,Guild wars2,WoW,Tropico,Zoo Taycoon,Point &click avanture... Zatp sam ja uzeo PC umesto konzole.... A konzola ce sigurno pasti za par godina ... Sto se tice narodnih igara slazem se
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Ti nisi kupio konzolu nego pc. Zasto :: Ja je necu kupiti, ni ps ni xbox, a ne boj se, bice igara uvek za pc kao i do sad :: a tih par exkluziva cu se snadji da odigram :: :: Mozda ako padne cena konzolama i ako budu otkljucane za narodne verzije, :: tad, mozda i uzmem, mozda.. :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.