`Igricu je napravio Majkl Patrik koji nije bio zadovoljan načinom na koji se video-igre odnose prema LGBT populaciji. Igra će se pojaviti do kraja januara za Android i iOS.
Nezadovoljan načinom na koji se video igrice odnose prema homoseksualcima Majkl Patrik je rešio da napravi svoju borilačku video igru – Ultimate Gay Fighter.
- Ja sam odrastao uz igre kao što su Mortal Kombat ili Street Fighter. Ultimate Gay Fighter je u čast njima. On podseća na borilačke igre s početka devedesetih – rekao je Majkl i istakao kako svi likovi u igri predstavljaju gej stereotipe, ali smatra da na taj način on ustvari ne ismeva LGBT zajednicu.
- Nije ideja da stvaram mržnju. Mislim da ako ismevate stereotipe onda to umanjuje njihov značaj. Ja sam gej, pa iako se ne uklapam u stereotipe, zašto da im se ne smejem? -rekao je Majkl.
Tvorac igre je i sam svestan da će ga zbog ovakve igre osuđivati u mnogim zemljama sveta, ali kako kaže on slavi i uživa u različitosti i nada se da će ljudi to uvideti.
Igrica će se pojaviti do kraja januara za Android i iOS operativni sistem.
Pogledajte kako Ultimate Gay Fighter izgleda u akciji:
izgleda ima i propuste, s obzirom da su nedavno imali neka `izbacivanja` iz svojih redova, a kolko sam upucen, pre nekih godinu-dve je bila neka prica o nekom otpusetnom gardisti da ce se zanimati i sa ovakvim `projektima`
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.