Stigao u podavnice. Ovo je port sa PS Vita-e ali koliko sam odigrao do sada, igra je po meni bolja od trojke. Moje misljenje naravno, najvise zato sto sam se razocarao u glavnog lika te igre.
U svakom slucaju zanimacija za sve fanove fransize.
Skinuo sam je i nije teska nesto .Ali imaj te u vidu da kasni podosta.... Svaki Assesin je prica za sebe. Mene je jedino razocrao DLC Washigton nesto jer realno siluju nas sa njihovom istorijom od 5 minuta...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: http://www.youtube.com/watch?v=XIwdRIXHVv :: :: Stigao u podavnice. Ovo je port sa PS Vita-e ali koliko sam odigrao do sada, igra je po meni bolja od trojke. Moje misljenje naravno, najvise zato sto sam se razocarao u glavnog lika te igre :: :: U svakom slucaju zanimacija za sve fanove fransize.
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: :: Zensko je? OMG! Sad moram da gledam zanosne zenske obline umesto kamenite muske zadnjice? :: Sramota, na sta se ovaj svet napravio :: :: _____________________________ :: The finest AVhttp://goo.gl/aradKv :: :: ::
Toga sam se i plasio..nVidia lobirala , koji mudzahedini , ne daju postenom narodu da se igraju kao ljudovi.To je zato sto AMD nudi vise ! JovanZ to zna najbolje , nek vam on kaze..
Jebte, na cemu sad da se igram ?
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Re: Alrad ocitgledno nije pustio igru da malo tece..
17.01.2014. 02:42
status: user broj poruka: 9459
Ako se ima para, onda uzmi nesto slicno kao iz tvog potpisa i sve na high ima da ide :D
Inace, cija je to makina koju si ispisao dole?
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Toga sam se i plasio..nVidia lobirala , koji mudzahedini , ne daju postenom narodu da se igraju kao ljudovi.To je zato sto AMD nudi vise ! JovanZ to zna najbolje , nek vam on kaze. :: :: Jebte, na cemu sad da se igram ? :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Re: Re: Alrad ocitgledno nije pustio igru da malo tece..
17.01.2014. 02:44
status: user broj poruka: 18472
Pa sad , ima se i nema se..Naci ce se nesto za AMD..AMD je smisao zivota za to mora da ima :)
A makina ispod je od mog brata blizanca .. :)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Ako se ima para, onda uzmi nesto slicno kao iz tvog potpisa i sve na high ima da ide : :: :: Inace, cija je to makina koju si ispisao dole :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: Toga sam se i plasio..nVidia lobirala , koji mudzahedini , ne daju postenom narodu da se igraju kao ljudovi.To je zato sto AMD nudi vise ! JovanZ to zna najbolje , nek vam on kaze. :: :: :: :: Jebte, na cemu sad da se igram ? :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: :: :: ::
Sobzirom da je ovo pravljeno za daleko slabiju platformu meni izgleda jako lepo i skroz simpaticno, pazario juce igru i probao nekih 15 minuta, fina zanimacija.
Kakve veze ima sto je zensko?!
Ne igrate ni tomb raider ni resident evil sa zenskim likovima?!
Alrad nije pustio igru da malo tece jer se bavio filozofskim pitanjem da li je bolje Zvezda ili Partizan. Izuzetno bitna i kvalitetna materija koja bi mogla da preusmeri tok sveta.
I nadasve zanimljiva i inspirativna. Pospesuje inteligenciju iz korena. Pravi afrodizijak za um. Mislim, materija. ______________________________ The finest AVhttp://goo.gl/aradKv
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.