`You do not need any other updates for this release. update 5 (20/12/2013): Fix for terrain flickering when using SLI/CrossFire setup Fix for three of the top crash issues on the PC platform Fix for case when soldier can die with 1 HP instead of 0 Fix for the issue where the revive UI could be permanently shown after accepting a revive update 6 (13/01/2014): Various fixes for improving general stability Fixed a memory leak issue occurring after level shutdowns, which could result in a out-of-memory crash in longer play sessions Additional fix for the “sound loop” deadlock when running High/Ultra graphics settings Added a warning for using Legacy AMD drivers that were out of date Fixed a player feedback timing issue where blood was appearing before other damage indicators, and before damage was actually done Fixed a bug where players’ rank icons on the scoreboard would not be updated Fix for Asian users unable to start Battlefield 3 and Battlefield 4 on Windows 8.1 Normalized repair rates across all vehicles. Fixed problem with killer health in kill card not being correctly updated (showing 100% health even though the soldier was hurt) Fix for friendly marker not always showing when needed to, resulting in players shooting team members Fixed a bug where a Main Battle Tank Coaxial HMG ammo box was occasionally blocking the driver’s camera Increased damage by 25% for the Stealth Jet 20mm cannons. Stealth Jets now have more similar handling attributes to each other. F35 & J-20 are slightly more agile, Su-50 is less agile. Attack Jets now have more similar handling attributes to each other, and all 3 are now slightly less agile than earlier Fixed camera glitch when switching weapons while moving in crouch Fixed an occasional bug where players could experience intermittent engine sound dropouts when driving wheeled IFVs Fix for player spawning under the map when deploying on Lancang Dam Fixed flickering in map and minimap on Rogue Transmission and Operation Locker`
Cuti bre bolja je od Call of duty Ghost ... Perfekcija..... Samo znam da je svecano zauzela tron po ptianju Bugova... BF3 je bio solidan ali ovo....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Kako je ta igra uopšte radila do sada sa toliko bagova :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V :: :: ::
Dobrodošao u `vrli, novi svet` i savremeno doba u kome se poluproizvodi što pre izbacuju na tržište - ili zbog želje za što bržom zaradom (za što bržim `return on investment`), ili zbog ogromne konkurencije koja postoji (pa zato vlada pravilo `ko pre igračima/devojci - njemu igrači - i profit`) - a ostalima mrtvilo (servera) i propast.
Nije to slučaj samo sa igricama: koliko je samo serija automobila u zadnjih nekoliko godina izbačeno, na primer, sa problemima sa stabilnošću, ili sa kočnicama koje otkazuju, itd, itd...
Neverovatno kako si lepo doslovce opisao AMD .. Svaka cast .
:: Dobrodošao u `vrli, novi svet` i savremeno doba u kome se poluproizvodi što pre izbacuju na tržište - ili zbog želje za što bržom zaradom (za što bržim `return on investment`), ili zbog ogromne konkurencije koja postoji (pa zato vlada pravilo `ko pre igračima/devojci - njemu igrači - i profit`) - a ostalima mrtvilo (servera) i propast :: :: Nije to slučaj samo sa igricama: koliko je samo serija automobila u zadnjih nekoliko godina izbačeno, na primer, sa problemima sa stabilnošću, ili sa kočnicama koje otkazuju, itd, itd...
`neverovatnost` nije kategorija koju ti tazumes, jer za razumeti je, potrebno je mnogo vise od `copy - paste` znanja koje ti deklamujes. Ostavi Phata na miru, covek ti daje na tacni nesto sto ti od tvog NVidia kacketa, majice, gaca, carapa, sata, telefona, tostera, cipela, brijaca, televizora, tableta, kasike, viljuske, cackalice, noza, sekire... ni ne mozes videti !
Tebi i sada kada bi neko rekao da je NVidia najbolja, ti ne bi bio zadovoljan, jer bi svima hteo da `copy-pastujes` tvoj sadrzaj clipboard-a u kome je samo 6 slova : NVIDIA.
Evo, NVidia je NAJBOLJA !
Zadovoljan ?
A sada pusti ljude ako imaju sta da kazu povodom ispravke bagova da to i urade..
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Tebi prijatelju fali prakticnog znanja koje ti nemas da bi sa mnom uopste mogao da razgovaras na istom nivou - zao mi je sto moram na ovakav nacin to da ti pojasnim ali obzirom da si AMD fanboy koji druge etiketira a ne vidi sebe tuzna je cinjenica koliko je tvoje rasudjivanje pomuceno..
Vezano za hardver.. Sta zelis da ti objasnim ?Izjasni se slobodno jer cu ti za sve izneti jasne i validne argumente - neoborive dokaze! Dakle ? Mozda onaj AMD-ov novi izum FreeSync koji radi isto kao G-Sync..Tvoja doskorasnja tvrdnja kako se to sve regulise kroz drivere..Muahahaha..Sve puca od znanja a od objektivnosti ni traga.. Marketing patka ili ???Cekam..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Battlefield mozes da zavrsis za 4 sata :)) odavno sam ga presao a inace nema nikakvu radnju,cod ghost je dosta bolji duze traje a ni grafika nije losa .)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB MSI GTX 770 Lightning Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M2
Posle druge faze sam deinstalirao igru. Da li su se apetiti promenili ili je igra krs, ne zalazim u to. Mene ova igra ne privlaci uopste. Nekada sam voleo call of duty i to mi je bio sinonim za pucacinu tipa II sv. rata i sl. Modern worfer takodje nije mi bio los. Ovo sad ne mogu da igram, podseca me na Crysis 3 i na deciju radost (ono kad kupis prvi komp).
Instalirao sam Metro LL i za razliku od ovog shi*ta ima sta da se procita, dozivi, vidi , cuje i odigra .) Metro mi je odlican i gledacu da ga gustiram sto duze, zato sto je malo remek delo po meni. Ceka me Bioshock i Asassins creed - black flag. Mislim da Battlefield nema sta da trazi pored ovih igara.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
Po meni metro last light igra godine a battlefield ne zasluzuje da bude medju top 10 :)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB MSI GTX 770 Lightning Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M2
:: Posle druge faze sam deinstalirao igru :: Da li su se apetiti promenili ili je igra krs, ne zalazim u to :: Mene ova igra ne privlaci uopste. Nekada sam voleo call of duty i to mi je bio sinonim za pucacinu tipa II sv. rata i sl. Modern worfer takodje nije mi bio los. :: Ovo sad ne mogu da igram, podseca me na Crysis 3 i na deciju radost (ono kad kupis prvi komp) :: :: Instalirao sam Metro LL i za razliku od ovog shi*ta ima sta da se procita, dozivi, vidi , cuje i odigra . :: Metro mi je odlican i gledacu da ga gustiram sto duze, zato sto je malo remek delo po meni :: Ceka me Bioshock i Asassins creed - black flag. :: Mislim da Battlefield nema sta da trazi pored ovih igara :: :: :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G :: ::
Au Gliga covece al ti kasnis..Od kud sad tek Metro LL da igras ??? Inace igra je stvarno odlicna a slazem se za BF4 , ne da je nista posebno nego me zestoko smara i kratka je igra !
COD Ghosts je opet dosta bolji ...
Black Flag je odlicna igra i raj za oci..Stvarno su je uradili odlicno! Cuj da trazi , smesno je porediti.. BF4 ako ima svoju tezinu ima u multiju , sp je smesan.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Brate, radim non stop i nemam vremena, to je jedini razlog. Svako slobodno vreme iskoristim za neku dobru igru tipa Metro i sl. Probao sam Batllefield i kazem ti deinstalirao sam igru posle druge faze. Mozda je kasnije ok, ali nemam vremena za gubljenje. Igracu iskljucivo ono sto vredi i iskoristicu maksimalno vreme koje imam na raspolaganju.
Mogli bi da se cujemo preko skype - a malo, ( davno bese ono bilo kad smo ostajali po celu noc :D), a svasta se izdesavalo do tada :D Kad imas vremena javi, telefon je isti .) Pozz.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: Au Gliga covece al ti kasnis..Od kud sad tek Metro LL da igras ?? :: Inace igra je stvarno odlicna a slazem se za BF4 , ne da je nista posebno nego me zestoko smara i kratka je igra :: :: COD Ghosts je opet dosta bolji .. :: :: Black Flag je odlicna igra i raj za oci..Stvarno su je uradili odlicno :: Cuj da trazi , smesno je porediti. :: BF4 ako ima svoju tezinu ima u multiju , sp je smesan :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Dotični koji nisu nikada igrali igru se obavezuju da ne seru do daljnjeg, pogotovo trolčić Dejzan koji nije odigrao ni BF3 ali zato taj čmar koji naziva ustima zna da otvara na izvolte. Bugovi su bili površinski, ponekad je crashovala ali generalno po metacriticu se lepo vidi koliko su ljudi zadovoljni sa igrom. Sad kad praktično više nema bugova je igra samo još sladja.
Taj link koji vam je ostavljen je praktično beskoristan jer multiplay nije crackovan niti će biti. __________________ Scourge of PCBerza
Sta ti napisa,hahahahaha.Povrsinski bagovi su ocajan net kod i hit detekcija koji su i dalje prisutni i oni su OSNOVA FPS-a.Ostalih `povrsinskih` ima na lopate.Dovoljno je igrati igru i znati da ono sto si ti napisao nema veze sa zivotom.Onaj ko ne igra moze da pogleda na nasim forumima koliko su ljudi `zadovoljni`.
Sky, zahebi bre te prozivke mene kao fanboja, ili diskreditacije mene i Phat-a seksualnim alegorijama...
Zar stvarno mislis da cu da diskutujem sa tobom nakon takve prozivke, a koju je inace i moj sin procitao malocas (jer njega tema interesuje takodje, momak igra BF4) ? Jesi li ti normalan uopste ?
Tvrdim da ti nedostaje znanje, vise puta sam te demantovao argumentima, a upravo ta travijata o G-Sync pokazuje da NE RAZUMES ne samo kako sve to radi, vec i da se BLAMIRAS bezuslovnom podrskom necemu sto NIJE ZA OPSTE DOBRO, vec je samo OPCIJA resavanja necega ali samo na NVIDIA hardveru.
Ja nisam fanboj, jer ja ne poredim komponente koje NE KOSTAJU ISTO, kao sto ti poredis, vec komponente u ISTIM cenovnim kategorijama...
@ Phat Nema potrebe da mi se zahvaljujes, vidis da ovi `PROROCI` moraju da se sinhronizuju, pa da se sa IT foruma prebace na neki drugi. Mog sina zanima tema jer je imao prilike da se suoci sa bagovima u BF4.
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Premda samo nekoliko 3-4 coveka iz ove tem moze da prica o igri. Jeste mnogo sta unapredjeno u odnosu na Bf3 i igra bi bilo bar 50% bolja od Bf3 da nema problema sa hit detekcijom i crnim ekranom kad se sponujes. Najveci problem (i to uopste ne pricaju da ce da poprave) jeste to sto Bf4 serveri rade na samo 10 tic, sto znaci da se server apdejtuje 10 puta u sekundi (na svakih 100ms) sto je apsolutno nedopustivo za bilo koju FPS igru. CS:GO koji je mnogo prostije igra od Bf4, primera radi, serveri rade na 64 tica a neki cak i na vise. Dzabe sve kad je hit detekcija i detekcija pokreta nikakva. Bf3 je barem radio na 30 tica, ovo je sad vise nego katastrofa. EA nece da se isprsi za bolje server jer im se ne daju pare, ali kako ce da ih zaboli kad budu podavali Bf5 ili BC3....
Ajde bre nemoj da mi mlatis tu sa patetikom i ubacujes neduzno dete u pricu. Sramota cime se sluzis..
Drugo nisi ni malo mutav a koliko vidim trebalo bi da si odrastao i zreo cim imas oformljenu porodicu..Prema tome zna se sta je zezanje kakav god da je oblik..
Mene apsolutno ne pogadja ako mi to znanje fali, sescu pa cu ga nadoknaditi i usavrsiti se..Ja sa tim nemam problem.
Ali problem je kada ti osoba kojoj zaista fali znanje tvrdi na povrsnim primerima i nlogicnim primerima kako te je demantovala.To vec prelazi u stanje smeha..
A da, podrzacu svaku realnu i pravu inovaciju a ne marketisnki trik tj trikove. Svejedno da li je rec o nVidia,Intel ili AMD ali ti jednostavno to ne mozes da percepiras i to je tvoj problem..
Nisi fanboy? Au ma sta mi rece.. Super za tebe..
Hardver i tehnologija se poredi i te kako bez obzira na njenu cenovnu dostupnost.
Vrh ponude kod jednih je isto kao i vrh ponude kod drugih.To sto ih performanse i nivo kvaliteta razlikuje shodno je i razlici u ceni a Boga mi i razlici u samoj tehnologiji!
Ta tvoja logika samo pije vodu zna se gde a to sam ti vec rekao ..Zato i jesi to sto jesi..
Jos nesto?
P.S.Super je sto software radi nezavisno od hardvera .. Interesantna je ta teorija.. E moj ti..
Nemam problem ni sa crnim ekranom ni sa hitregom, imam premium. Igra je imala neke bagove, ali su uglavnom ispravljeni, a Dice i dalje pecuje i pegla igru. Koliko vidim na BL forumu, uglavnom kukaju ili konzolasi, ili ljudi koji imaju kante, ili oni koji se `razumeju` u PC kao Dejzan. Npr. gomila njubova je imala CTD jer nisu znali da apdejtuju realtek drajvere za svoje integruse itd.
Inace, BF je na prvom mestu MP igra, SP kampanja je ovde samo filler. COD i BF niko ne kupuje zbog skriptovanih kampanjica od 4-5 sati, nego zbog multiplejera, a tu BF sije COD za 10 duzina.
Malo me cude ljudi koji daju komentare da je ova igra losa jer `moze da se zavrsi za cetiri sata`, i uporedjuju je sa igrama koje su izrazito single-player.
Ja je ne igram nikako, ali sam se barem potrudio da znam da je to MP igra, i lisio sam se tereta neznanja i blamiranja na temu baba i zaba.
Ne znam kako stoje stvari sa bagovima u MP, ali znam da MP ne zavrsava nikad.
Svaka cast kako je tema o apdejtu za jednu igru prerasla u flejmovanje.
I BF i COD nikako ne mogu u isti kos, zato sto ove dve fransize prilaze zanru na potpuno drugaciji nacin i ciljaju drugacije musterije, tj imaju drugaciju ciljnu grupu.
Komparacija ove dve franzise se svodi na ukuse. Cokolada vs kakao, Colic ili Luis.
AKA. the point is moot.
SkyFire, da li si ponosan kako si kvalitetno potpalio temu? Ako imas neki nesporazum sa PhatPhuck-om mozes lepo da mu saljes pretece mailove ili kakve vec zelis. Ovo sto radis je na nivou deteta od nekih 7-8 godina.
Hajde malo medjusobnog postovanja, nije valjda toliko tesko.
Стварно смо чудан народ, и оно што је џабе, бар већини, не ваља. Као што човек рече игра је првенствено намењена игрању преко нета, ко хоће неку дужу игру нека игра Assassin`s Creed 4 Black Flag, која је савршена у сваком смислу, по мени, или нека купи Battlefield 4 па ће моћи да је месецима игра. У мом крају кажу да кад је џабе и сирће је слатко, у преводу, одиграо, избрисао и не буним се. Поздрав!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.