Treba mi neka dobra simulacija ruleta, igrao sam nesto online preko neta, ali bih voleo da imam igricu instaliranu i na kompu. Takodje ako moze da ima koliko-toliko veran prikaz i zvuk, cisto da ga vrtim malo... :DD
Kockas se a ? :D Ja samo kladionica i to nije kocka :P
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Odigram ponekad, za 500 ili soma. I mogu ti reci da se posteno kockam za te pare, po sat vremena :D Sta znam, zanimljivo mi, dosta smanjujem ulog i cilj mi da se sto vise zabavim. Ne razmisljam o novcu, dobijam i gubim. Sta znam, najvise sam digo oko 5 soma, ma smesno je sve to, ali meni zanimljivo :D
Uzeo kintu par puta, puko dva puta po soma kinti, ustao i otisao i nikad vise nisam seo. I bio sam par hiljada u plusu sto je meni tada kao klincu bilo super. Drugar iz srednje sa ne toliko mozga se navukao do te mere da je poceo da prodaje tudje pozajmljene stvari a posle toga I svoje stvari ne bi li imao za rulet. Uglavnom, nije za svakoga. Govorim o elektronskom ruletu u kazinu, ne o `zivoj` igri sa krupijeom. Od simulacija za rulet u vidu igre, vidjao sam samo neke gluposti, nista pametno I vredno pomena. Probaj bilijar. :)
Igram ja pomalo...na elektronskom postoji sansa da uvatis niz...kao i sansa da ne dodje ni jedan broj koji te veceri stavis...za sve je zasluzan generator brojeva koji se nalazi u njima...sta god radio ne postavljaj `random`...:D
Ne gubi vreme sa ruletom. Ne mozes pobediti zakon verovatnoce. Pusti to u quratz,kuca je uvek dobra. Kockarnice opstaju 100-tinama godina bas na ljudima koji hoce da budu pametniji od njih.
Rulet se moze prevariti samo sa specijalnim napravama,koje mogu da spin lopte iskalkulisu da padne na odredjen plen /polje/. Ako padnes,zazidace te u neku zgradu i to je to.
uvatim sebe da udjem u onu kuglu i buljim gde ce da upadne, kao dete od 5 godina sto bulji u novogodisnji paketic. Avaj, valjda smo svi jednim delom deca, inace ne bi igrali ni igrice? :D
Za sada volim da igram samo boju i 1-18/19-36 Oko godinu dana se zamlacujem sa ovim za sitne parice i ne zalim kada i 1000 dinara izgubim, jer znam da sam se igrao sigurno vise od pola sata. Nekad se i za 500din igram sat vremena. Obicno tako malo gubim, malo dobijam, tako da mi se sve vrti na isto...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.