U pitanju je malo starija igrica, igrica je za razmisljanje, secam se da imas zadat zadatak da npr: imas cepelin sa leve strane, i cilj je da uz pomoc ponudjenih alatki taj cepelin doneses do odredjenog mesta, ili npr imas stekere, i samo jedan steker ima struju, a tvoj je zadatak da iz tog jednog stekera preneses struju na sve ostale uz pomoc kablova nekih. Secam se i da je ikonica ili ingame menu imao sliku nekog naucnika kao ajnstajna.
da ne bih pravio drugu temu i je*avam ovaj iovako je*avan forum, zanima me da li iko moze da mi pomogne da nadjem neku jako staru igru... Naime, kao klinac (citaj: 10-14 god) sam igrao neku igru kao riziko na kompu ali je stvar smestena u drugi svetski rat. Napadi su otprilike bili uradjeni na tu foru a mapa se bazirala na sestouglu. uglavnom je sve bilo plavicasto i ne secam se vise nicega... Ako neko moze da se seti ili mi da neku ideju neka se javi... Hvala
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.