Ljudi, koju racing igru uzeti, prvenstveno me interesuje multiplay? Da napomenem da za hard core simulacije nemam vremena, za sada razmisljam o shift 2, grid 2 i asseto corsa, mada mi ova poslednja deluje kao sim... Bitno je da ima igraca
Are you classified as human? `Negative, I am a meat popsicle.`
Samo ozbiljne igre sad a? Ako je igra zabavna kakave veze ima dal se puca ili ne, dal je arkada ili simulacija. il valja ili ne, il se zabavljas ili ne, trece nema.
Prve dve su ti arkadice dok je AC simulacija.. Ako neces nista ozbiljno onda ti ostaje da bacas bombe i ostavljash banane :P po meni je ceo nfs serijal izuzetno neozbiljan..
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Ne bih se složio da je ceo NFS serijal neozbiljan. Činjenica je da u poslednje vreme izbaciju samo đubre od igara, ali Šift kec i dvojka su izuzetak. Rađene su na fazon GRiD-a, tako da ih ne možeš trpati isti koš sa ostatkom novijih NFS-ova.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
Underground 2 je mogao u multiju da se pika. A i juiced sam igrao sa burazerom u LANu. Posebno bih izdvojio juiced kao meni naj racing igru, koju na zalost ne mogu vise da igram, zbog jakog kompa :`(
Juiced je extra igra, bas sam uzivao dok sam prelazio.. fora je sto je bagovala sa integrisanom kartom, secka, tek radi sa nekom koja jelte nije integrisana.. mnogo zabavna igra.
:: Underground 2 je mogao u multiju da se pika. A i juiced sam igrao sa burazerom u LANu. Posebno bih izdvojio juiced kao meni naj racing igru, koju na zalost ne mogu vise da igram, zbog jakog kompa :` :: :: ::
A znas li mozda kako da mi proradi na windows 8.1? U sedmici mi je stalno pisalo nesto da enable virtual memory, ali i posle sredjivanja iste u sistemu, nije sljakalo. A tako bi ga ponovo pikao... Ili neka alternativa, a da je bas slicna...
Iskreno, nisam znao da ne radi na 8.1, ja sam to igrao jos na XP-u, to je matora igra, ako sa poslednjim patch-evima, lekovima ne radi na 8.1, znaci da nije podrzana, tako da jedino na XP-u da igras.
:: :: A znas li mozda kako da mi proradi na windows 8.1 :: U sedmici mi je stalno pisalo nesto da enable virtual memory, ali i posle sredjivanja iste u sistemu, nije sljakalo. A tako bi ga ponovo pikao.. :: Ili neka alternativa, a da je bas slicna.. :: ::
Shift ali prvi deo, drugi me je nervirao sa onim neupravljivim superautomobilima, shift 1 sa ferarijima odlicna zanimacija, e sad da li tako sve to moze online nem pojma....a odlican je i grid 2, on bi trebalo da sljaka bez problema online.
Probavao sam sa svim zivim pacevima i tweakovima na sedmici i nije sljakalo. Najdalje dokle je islo, da kresuje cim udje u igru. A za osmicu se nisam preterano zezao, samo vidim da ne sljaka :(
:: Iskreno, nisam znao da ne radi na 8.1, ja sam to igrao jos na XP-u, to je matora igra, ako sa poslednjim patch-evima, lekovima ne radi na 8.1, znaci da nije podrzana, tako da jedino na XP-u da igras :: :: :: :: :: :: A znas li mozda kako da mi proradi na windows 8.1 :: :: U sedmici mi je stalno pisalo nesto da enable virtual memory, ali i posle sredjivanja iste u sistemu, nije sljakalo. A tako bi ga ponovo pikao.. :: :: Ili neka alternativa, a da je bas slicna.. :: :: :: ::
Uh malo mnogo 34e za Assetto?! Ja sam sad prvi put video igru i kao da pogledam i cenu, malo mi je to mnogo, pogotovo kad nemaju igracku podlogu u smislu u broju ljudi koji ih poznaje, tj mozda imaju zbog nekih svojih ranijih radova... Igra deluje odlicno, ali brate samo da je malo dostupnija. A najsmesniji je novogodisnji popust od ceeeeelih 10%! hahahha Kako god, samo dadoh koment na igru, a nemam neki pametan predlog sta bi drugo mogao da igras...
Uzimam grid 2, probao iz prodavnice preko projektora i dopalo mi se, doduse priblizio sam fotelju na cca 2m od platna, i bez obzira na rezoluciju dozivljaj je dobar.
Pa mozda ti je to i najbolje. Jeste da je skupa jer je nova, ali je dobra i znas da ima MP igraca. Za starije igre nikad nisi siguran koliko se igraju i da li rade serveri.
Prvo Srecna Nova godina svima, sve najbolje, a sada vidim da je Grid 2 na steam-u 10 evra, odlican popust, pa ko hoce da arkadise online eto prilike :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.