mozemo i preko izlecenog multija. :) koristi se tunggle ili nesto drugo? mozemo da se dodamo na steamu pa cemo da se valjda usaglasimo. Malo sam retardiram sa slobodnim vremenom ali cu se potruditi.
Ne mora Tunngle (mada verovatno moze i tako) dovoljan je Steam. Pozivanje po username-u. I ja nemam vremena, trenutno ne mogu da se setim ni koji mi je user name. Dogovoricemo se valjda jednom.
Pada mi napamet jedno pitanje. Da li mogu da banuju sa Stima zbog koriscenja krekovanih igara?
Nije vredno truda i rizika onda. Da se ipak dogovorimo za neki jeftin original? Moze ova igra ili neka druga, samo da nije neka glupost.
Ovde http://goo.gl/Yzuyw2 cesto ima igara za dz. Za jedan dolar (0.77e) mi je lakse da kupim i imam ih uvek tu, nego da jurim kopije koje ionako ne rade u MP. Tu sam bio uzeo BF3 sa jos pet igara za samo sest dolara, a dve od tih pet su bile Crysis 2 i Dead Space 3.
ali sam jos na dina kartici Soc. Gen. banke. Cim uzmem neku krsteniju karticu moze da padne i humble bundle. Do tada sam osudjem na tunggle i ostale zajebancije.
nego, Peki, kako tacno radi green luma? Citao sam nesto malo o tome ali nisam nesto skapirao.
Elem, jel igrao neko dungeon defenders, tower defense/rpg hibrid? unranked igre su free i bez ikakvih petljancija sa piratskom verzijom. Inace igra je cist gameplay, skoro bez ikakve price, pa ako neko zeli da proba preporucujem. Rade sada dvojku ali koliko sam video ubacuju elemente iz lol-a i dota-e, sto po meni malo ubija srz igre.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.