Zna li neko da li nekako moze da e igra NFS preko LAN-a i ako moze da mi objasni kako posto smo se sa NFS MW drndali sao tako mogu musliti koliko je ovo zavrnuto kad vopste nema u samoj igrici multi p. za lokal :(((
Ljudi koristite malo taj Gooooooooooooooooogleeee.....
11.09.2007. 23:04
status: user broj poruka: 12794
Mene je ranije zanimalo kako pogurati Carbon u LAN-u, mada kako vidim sada to jos uvek nije moguce. Neki ljudi navodno prave LAN podrsku mada jos uvek nije gotovo jer igra pravi problem sa serijskim brojevima i potrebno je prevariti igru da kroz Internet mod primeti LAN server kao internet server... Izgleda da su u pitanju isti ljudi koji su odradilli LAN patch za NFS Underground 2... Ukratko, za sada nista od toga...
Znam za neke igre koje nisu imale isto podrsku za LAN(bar ne u samom meniju igre), ali su imale On LIne, pa odes tamo i ako imas opciju za Direct IP, ukucas samo IP adresu kompa koji je kreirao(u lanu-npr. 192.168.0.5) i to je to, prolazi, e sad nisam konkretno probao NFS, ali eto predloga pa probajte(ako uopste ima opciju).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.