Sjajna F2P igrica za ljubitelje WW2. U fazi je otvorene bete i sadrži za sada samo vazdušne jedinice (avione) dok ce u bliskoj buducnosti dobiti teknove (koji su u zatvorenoj beti) na najzad brodove. Sve tri grane jedinica ce se boriti na istoj mapi. Inače igra je bliža simulatoru zato sto avioni nemaju HP niti su izbalansirani vec dati u realnom istorijskom ruhu. Neki avioni su jednostavno bolji od drugih ili su OP al tome nema pomoci. Ista tehnika bice preneta i na tenkove. Moci ce biti unisteni jednim hicem ukoliko projektil probije oklop i takodje nece biti nikakvog balansiranja niti protipova...
ja sam u igri od leta 2012. bio sam tester zatvorene bete pa ako je neko zaintresovan da proba moze to uciniti preko mog referala (dobice gratis 50 golda) :
...ja cu samo dodati da je igra fenomenalna, mnogo optimizovanija i mnogo lepse graficki uradjena. Kao sto Benny rece, neba balansiranja, to je sto je, i priblizno je karakteristikama pravih avviona, tenkova, a za brodove jos ne znam, ali ce sigurno biti isto tako. Jedan sam od retkih srecnika da ucestvujem u CBT za tenkove, i ovo sto sam do sad video je fenomenalno.
Samo da dodam, postoje tri moda igranja, arkadni, slucan WarGaming-ovim igrama, Istoriski gde se odigravaju bitke.kao sto su i bile u WWII, ili alternativna istorija, i full real bitke, ili ti cista simulacija. Za tenkove postoji trenutno samo Arkadni mod,. Vidro i screenshotove iz CBT ne smem da iznosim dok admini ne odobre... :)
Pozz...
@ Dexter, drukciji je pristup uopsteni, WoT je pravljen da bude arkada, ovde nemas HP poene, grindas tenk dok mu ne unistis neki vitalni deo (ili posadu), ili do potpunog unistenja. Postoji gameplay sa Igromira to moze da se vidi, mada je igra trenutno poodmakla u odnosu na tad. A i recimo da su u novom patchu 1.37.x.x vec ubacena podesavanja za komande tenka.
@ alrad, tu je negde, malo manje vremena imam za pravljenje, ipak je to veliki projekat, u sustini, najvise me muce modeli automobila i staza.
Pozz...
Kako je svet mali , znam ja tebe iz klana moj nick je SerbHero. Svaka čast što si primljen u CBT mogao bi sa kolegama iz klana podeliti neke informacije bar
...bih rado, ali ne smem, a i slabo sam u igri zadnjih par dana, nemam bukvalno vremena... cim mi se ukaze prilika postavicu nesto :)
P.S.: jednom sam se opekao i banovali mi nalog u jednoj igri, ne zelim da mi se to desi ovde hehe
Pozz...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.