Da li neko zna,ili koristi dobar ps1 emulator i da moze nesto da mi preporuci. Ako moze da ima dosta podesavanja za sliku,jer sve sto sam do sada pronasao nije bas nesto. Hvala vam na trudu.
najbolji koji je napravljen je ePSxe, ne postoji igra koja ne moze da se pokrene i radi savrseno. Podesavanja su jednostavna, jedino treba da nadjes bios, plug-inove ces lako, imas i na netu sa sve pluginovima i podesavanjima
:: Da li neko zna,ili koristi dobar ps1 emulator i da moze nesto da mi preporuci. Ako moze da ima dosta podesavanja za sliku,jer sve sto sam do sada pronasao nije bas nesto. :: Hvala vam na trudu ::
Imam ja par emulatora ali najbolji je definitivno ePSxe. Imam i biose i sve zivo, generalna podesavanja stavis jednom i nikad vise javi se na mejl bacicu ti setup moj sa kojim radi 99% igara bz problema.
dok sam imao ps1 smo to sam igrao,ali naravno i final fantasy,crash (bilo sta),resident evil, medievil,mega man....previse je toga. Obozavao sam to doba,svaka igra je bila nesto posebno....ko je jos gledao grafiku..
A tadasnji Winning eleven...to je bilo nesto posebno
04.12.2013. 15:53
status: user broj poruka: 99
Drugar i ja smo igrali master ligu mesecima,iznova i iznova...opsta zaraza! Zidan,Zuba,Roberto Carlos,Batistuta, Henry,Davids,Seva I Inzagi... Sa Barsom tada niko ziv nije igrao!
Jedina igra koju sam igrao preko emlatora je Crash Bandicoot, prva 3 dela, najzabavnija igra za PS one, takodje i Syphon filter..
@divljak, pa i nije ti nesto Castlevania, bolja je na segi
:: Davno sam se zezao sa tim, ali radi taj ePSxe odlicno. Mislim da imas na PB komplet sa biosom i pluginima :: :: IM, ajd preporuci neku dobru igricu za PS, nisam skoro nista igrao. Moze bilo sta, sam` da je dobra :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
znaci twinsanity, to je isto avantura kao crash 1,2,3, nije kao ovi noviji delovi?
:: Crash je majka, ta prva tri dela a isti je i twinsanity na ps2 su odlicne igre, :: svi sledeci delovi su uzas i jako lose igre... :: Tuga sta uradise :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Medievil 1 i 2 Crash 1, 2, 3 Syphon Filter 1, 2, 3 Ergheiz God Bless the ring ali samo adventure mode Final Fantasy Origins Civilization 2 Monkey Magic Castlevania Symphony of the Night
Crash-a bi uvek igrao. I ovako matori, buraz i ja se kidamo u CTR-u. Pa bih u to ime da pitam, da li moze ta igra (skinuti iso fajl) ako se kopira na CD da se igra na PS1 konzoli?
:: Da, prelepa igra sa starim duhom :: mozda cak i najbolji crash po meni :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
ePSXe je koliko znam najbolji emulator za PS1. Cak sta vise, radi savrseno i na bilo kojoj Android masini sa dual-core procesorom (2x 1.0Ghz)
Pozz...
@divljak84 Juce sam zaboravio da odradim ono sto sam rekao da cu da odradim, sad cu se remotujem na masinu pa postavim ovde sve.
EDIT:
BIOS ZA PS1 EMULATOR http://speedy.sh/nCHjB/scph1001.bin koji logicno ide u bios folder, KLIKNITE SKROZ GORE NA NAZIV FAJLA da bi ste ga skinuli, ne dole na zeleni download!
file run CONFIG, ovde se izabere VIDEO pa se iz drop down-a izabere petes-psx-d3d-dx6.
AMD Phenom II 955 BE MSI 970A-G46 AMD 7970 4x 4GB DDR3 1.6GHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II 1x 3TB SATA III SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
:: Cak sta vise je pogresno, ili kazes cak ili sta vise. :: isto kao i oba dvoje, ili oboje ili dvoje
Ok je da se proguta slovo ili ubaci neko viska ili slicna kucaca greska, ali cak sta vise, oba dva oba tri oba cetiri, neznam spojeno i slicno nije omaklo mi se, nego skroz nepravilno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.