...radi benchovanja. Znaci ne neki youtube klip Treba da bude sto kraci ali s druge strane da bude sto intenzivniji (valiki broj jedinica, okrsaja etc) Gledao sam da skinem neke partije sa SC3 sajta ali to nije ono sto ja hocu. Po mogucstvu ako ima 3vs3 bilo bi super.
Hoces da ti neko baci na mail 3v3 replay od SC2 na full settingsu? Zar nece da se on sam prekomponuje u low ili sta si vec podesio? Ili sam ja skroz promasio a ti ustvari hoces da ima sto vise cuda na ekranu da vidis da li ce ti komp dimiti?
treba onaj ti replay koji mozes da skines i pratis u samoj igri, znaci ne snimak. ovo sa 3vs 3 kompjutera i nije toliko losa ideja ali poenta je da se sve jedinice zbudze na jedno mesto gde ce biti okrsaj sto bi trebalo da natera komp da se dimi...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.