probacu sutra kad drugar donese drugi joypad pa da testiramo jos nesto, dal u win xp treba neka podesavanja kad se drugi joypad prikljuci ili ce raditi isto kao i sa prvim?
Imam problem prilikom igranja 2joypada+tastatura e sad,1joypada + tastatura sve radi ok ali kad se prikljuci 2joypad funkcije na oba joypada pocnu da kasne dok na tastaturi radi ok. Bilo koji joypad kad radi sam sa tastaturom je isto ok samo kad su oba ukljucena onda im kasne funkc prilikom dodavanja suta centarsuta Sta bi to moglo da bude? Moze li se nekao to namestiti da radi kao kad je 1joypad ?
ali probaj recimo jedan gamepad napred na usb drugi pozadi, da nisu na isti hub, ja sam recimo prednje USB-e povezao na razlicit HUB da ne bi imao smanjeno brzinu kad koristim istovremeno oba USB-a. Ako nije do toga, mozda nesto igra baguje, meni hoce da se diskonektuju gamepadovi posto ih koristim preko bluetootha pa kad ih rekonektujem PES nece da ih ukljuci ponovo. A to kasnjenje komandi nisam primetio :)
Ali proveri isto i u control panel-u/game controllers pa vidi da li tu baguju pa ces znati da li je do igrice ili njih/drajvera/USB hub-a...Koji su tacno modeli u pitanju?
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Koju plocu imas , tj. tu gde se igra pes da nemate neke prastare usb1 ili slicno? Nikad u zivotu mi nisu lagovale kontrole ni meni ni nekima koji igraju na tastaturi, a igrali smo uglavnom 4 dzojpeda, eventualno neki izrod na tastaturi + 3 dzojpeda, nikad problem.
Dexy, ma nemoj bre zaebavat :D Pa ne igra valjda na nekom PII sa USB 1.1 na njemu :) Jedino mozda ima onaj kineski USB HUB koji je 1.1 pa preko njega, ali opet ne vidim razlog, jer bi trebao bez problema da radi i na 1.1. Nesto ga zeza ili igrica ili mozda drajveri za te pad-ove. Mozda i igrica zeza pa imaju nekakav konflikt...Treba pre svega probati u control panelu da testira oba i vidi da li baguju, pa onda dalje...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
probacu sutra kad drugar dodje,da dodam da kad u control panelu testiramo oba joypada dal svetle oni dugmici i pomeramo krstic sve radi normalno, samo u igri kasni ploca ima usb2 i 3, na kucistu pozadi je usb3 a napred imam 2usb2 pa cemo onda probati da jedan bocnem napred a drugi pozadi, nadam se da onda nece kasniti. ako bude problema javljam se opet za savet
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.