Ovako da opisem moj problem. Imam problem sa igricama, tj trenutno imam na kompu instalirane tri igrice Darksiders, Assassin`s Creed IV Black Flag i Battlefield 4. Problem je sto nakon par minuta svaka od igrica ukoci i onda izbaci STOPPED WORKING. To me muci jer cisto sumnjam da sve tri igrice imaju problem sa krekom. To mi se krenulo desavati sa Battlefiled 4 da izbacuje. Sinoc oborim sistem, podignem novi misleci da je ubagovo nesto ali i sa novim Windows 7 SP1 x64 isto. Instalirani Catalyst 13.9 drajveri za graficku. Ima li neko nekakvu ideju sta bi moglo da bude ?
To je do kreka. Steam ne treba da bude ukljucen,nego instaliran. Igre koje se voze zadnjih godina imaju steam+ceg kripte. Nemoguce je ocistiti svaku igru da bude bez baga. Postoje i triggeri/okidaci/koje developeri ubacuju random u igru pa se na krekovanim verzijama desavaju anomalije.
Ima 2 varijante: Ili kupis igru pa igras bez bagova ili cekas fix-eve i nerviras se. jbg. takav je zivot.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.