Ima li neko iskustva sa ovom igrom ?! Presao sam poprilicno i sad mi je od jednom nestao save game! Apsolutno nema nista u meniju igre i ne mogu da nastavim gde sam stao! Da li je neko igrao pa moze da mi posalje svoj save game da ubacim .. Stao sam kod one misije kada pronalaze artifakt u Atlantidi , deo gde ih izdaje onaj Nemac i odlazi sa artifaktom a njih dvoje ostaju i tu kada je scena kada napadaju Nemci tu sam stao , odradio je save i sad kada ponovo pokrenem igru sve je prazno ! Mrzim kad se ovako nesto desi !
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Podifgo sistem .. masina proradila i sad mi kazete da igra ima problem ??? pa prvu sam je instalirao majku mu... Ja sam tek poceo da igram kako rece da se izbegne problem sa save ?
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
I imao sam Sirefef Trojan i sad verujem da postoji mogucnost da su mi save file nestali iz tog razloga. Citav registry mi je bio upropascen , sad sam malo sistem sanirao ali cu morati da dizem nov !
P.S.Nisam koristio antivirus uopste od kako sam ubacio novu kartu !
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.