e sada, namerno postavih `izvjedbu` sa C64, jer me par obrada ovoga odvede u hiperventilaciju.... Da, Last Ninja je kao igra bila prosek, ali muzika...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Dok je jos zemlja bila mlada i reke lave tekle njenom povrsinom, secam se da sam uzivao u muzici iz OutRun-a, mozda najbolji soundtrack do danas koji sam cuo.
Nekada je mali broj ljudi posedovao racunare ali su puno znali o njima. Danas puno ljudi poseduje racunare ali malo zna o njima.
Youtube, veoma zadovoljavajuci ton, originalni kompozitor kroz sve Heroje of Might and Magic. Svira jedna za drugom i pomalo razgovara, ali je veoma lepo sastavljeno, traje 53min.
je naveci utisak ostavila muzika iz DOOM II igre, a posle idu Hroes of might and magic, Discworld 1 i 2 i da ne zaboravim Leisure suit Larry i The Curse of Monkey Island i sve ostale sto nisam nabrojao.
Odlicna tema da se malko prisetim starih dana.
i5-2500k @ 4.2Ghz CM612S PP ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N760 TF 2GD5 SLi 2x1TB WD Black at RAID 0 CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair 750W
Da napomenem da je to najbolja igrica koju sam imao prilike da igram, i sa jako dobrom pricom sto je najbitnije, volio bih da izadje i treci dio. Upravo sam stavio prvi dio na download nisam ni znao da ima.
ja lično sam pre za filharmonijske varijante ili jazz
ok su i retro / kompjuterski zvuk, osveži mladalačka sećanja, ali na duge staze `mršavo` mi zvuči.
Treba izbegavati kompozicije sa rečima, jer pre ili kasnije vam te iste reči dosade, dok instrumental, naročito, filharmonijski, ostaje večno zabavan...
Čini mi se da ove stvari nema na OSTu. Ime pesme je `Short Change Hero`, grupa `The Heavy` sa albuma `The House That Dirt Built`... Ceo album je odličan. Svaka preporuka.
Nije igrica, ali mi se svidjaju ove dve klavijaturice, jer me podsecaju na Zara :) A i ritam je prva liga... Sto se ove `pitch shift/octaver` gitare tice, nekada sam gotivio taj zvuk, sve dok se nisu pojavili turbofolkeri, te mi se ogadio...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.