nema sanse da se priblizi gridu, a nece ni koliko-toliko odlicnom shiftu (kec), sa Wanted su ga preterali, pa sad malo smanjuju gluposti, ali nije vise to to..
:: :: Hoce li ovo barem malo da se priblizi savrsenstvu zvanom Grid, ili je jos jedan nastavak propasti? :: Ne smem ni da gledam :: ::
...odavno je ovo samo paljevinski serijal, ...nazalost
NFS nikada nije ni bio ikakva simulacija, od uvek su vazili za arkadnu igru, tako da se to i sada ocekuje. Nema ni govora da bilo koji NFS moze da se uporedjuje sa GRID-om. Ako ovaj Rivals bude, kao sto je recimo bio The Run, bice onda to super zabava, taman za ono, razbibrigu, sto bi Dex rekao za posle rucka da se malo odigra. .) Prosli je bio teska kanta!
znaci msi z87-gd65 + 770 gaming + neka corsair memara. Pojeftinila je sada 770-ica gaming, tako da sada i nije tako strasno pazariti je. Da se malo razbije monotonija, stavio bih isto kao sto si ti bele prstenove. Ne bih nikada uzeo tu corsair sminkicu, vec jedan megahalems potpuno crn, bi jebo kevu... Naravno jedna diskretna bela neonka, da se stopi sa prstenovima od kulera, hladno bele boje.
:):)
Ukusi su razliciti, nemoj zameriti. Znam dosta osoba koji obozavaju tu lighting varijantu.
Jeb.. plocu tad nije postojala ta kad sam uzimao.Ali sminkica hladi dobro.Sliku sam ti pokazao zbog coolera sinoc sam ih tek dobio i mogu ti reci da su stvarno super.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Upis`o sam se od smeha kad sam video dole navedene `zahteve` za Rivals. Ne samo da prave smesne revijalne voznjice, nego jos i lazu ljude da kupuju nepotrebno jak hardver. Jeste, nece raditi bez grafike sa 3GB :p Sto je najgore, primice se neko. Bruka, sta reci vise.
System requirements Core i5 2.5 GHz, 8 GB RAM, graphic card 3 GB (GeForce GT 660 or better), 30 GB HDD, Windows Vista(SP1)/7(SP1)/8
Ma sve je to djubre neopevano, obratite paznju na sledece skrinsotove, pogledajte samo u kojim situacijama ja imam iskoriscenost grafike 99% a kada je guzvaja i kada ima dosta toga, kontam i mnogo posla za graficku iskoriscenost drasticno pada! Poslednji pec je u pitanju sa svim dodacima, vindovs star par sati i recite vi meni lepo u cemu je problem...
Crysis3 necu ni da komentarisem, tesko sranje gde iskoriscenost graficke varira izmedju 50 i 80% da stvar bude jos gora, kada se smanjuju detalji tako se smanjuje i iskoriscenost grafe, znaci radi najbolje na maksimalnim podesavanjima. To znaci da onaj ko zeli da smanji detalje zarad boljeg fps-a, bude namagarcen na drugi nacin...
Igre sa kojima sam odusevljen konstantnim i stabilnim fps-om, sam rad grafe u istim, su:
battlefield bad company 2, battlefield 3, battlefield 4, grid 2, dirt 2, dirt 3.
Ove ostale igrice kao da su nogama pravili. Ovde pljujem igre koje se najvise oslanjaju na grafiku.
:: :: Upis`o sam se od smeha kad sam video dole navedene `zahteve` za Rivals :: Ne samo da prave smesne revijalne voznjice, nego jos i lazu ljude da kupuju nepotrebno jak hardver. Jeste, nece raditi bez grafike sa 3GB :p Sto je najgore, primice se neko. Bruka, sta reci vise ::
Ono sto ti nikad nije palo na pamet jeste razlika u platformama zatim iskoriscenje potencijala karte u odnosu na CPU i sl.. Kod mene je u svim navedenim igrama iskoriscenje GPU-a 99% ! Slazem se da GPU Usage zavisi od engine-a igre ali su to uglavnom igre koje fizicki nisu zahtevne tako da za FPS od preko 60 nije ni potrebno nista iznad 40-50% iskoriscenja karte ili je uglavnom cap-ovano na 60 fps!
Licno meni Crysis 3 sasvim odlicno radi kao i Far Cry 3 i sve ostale navedene igre.. Crysis 3 trazi izuzetno jak CPU i tu se oseti fluidniji gameplay a od njega zavisi i graficka! Jedina igra u kojoj nisam mogao da dobijem normalan GPU Usage i iskoriscenje hardvera u pravom smislu je GTA IV !
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda<
Ma razmisljam ja o svemu tome, zato i cekam kao ozeblo sunce da taj intel vise izbaci dostojne procesore, gde cu za 180-200e kupiti i5 koji ce moci sa podignutom voltazom da bude stabilan na 5ghz. i da temperature budu dobre, takodje da ne vredjaju sive celije krajnjim korisnicima sa tom zvakom...
Cudno mi je samo kako battlefield 3 i 4, za koje isto kazemo da su zahtevne igre, rade fenomenalno i u potpunosti iskoriscavaju graficku na ovom 1090t koji je na 4.1ghz. Grid 2 necu ni da pominjem, ja sam tom igricom odusevljen.
:: Ono sto ti nikad nije palo na pamet jeste razlika u platformama zatim iskoriscenje potencijala karte u odnosu na CPU i sl. :: Kod mene je u svim navedenim igrama iskoriscenje GPU-a 99% :: Slazem se da GPU Usage zavisi od engine-a igre ali su to uglavnom igre koje fizicki nisu zahtevne tako da za FPS od preko 60 nije ni potrebno nista iznad 40-50% iskoriscenja karte ili je uglavnom cap-ovano na 60 fps :: :: Licno meni Crysis 3 sasvim odlicno radi kao i Far Cry 3 i sve ostale navedene igre. :: Crysis 3 trazi izuzetno jak CPU i tu se oseti fluidniji gameplay a od njega zavisi i graficka :: Jedina igra u kojoj nisam mogao da dobijem normalan GPU Usage i iskoriscenje hardvera u pravom smislu je GTA IV ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.