Vidim da pored svih extra naslova niko ovu igru nije pomenuo :) Izasla jos pre meseca-dva.. al deluje zabavno... :) 1.77GB samo :D
Polaganje za licence...Budzenje malih automobila... Pa za ubijanje vremena sa drugarima ili ovako kada nema sta pametnije :) Gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=mPaSAdeVG44
MSI 770-C45 AM3 Athlon x4 TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 Asus DVD/RW
micro machines(cak mislim da sam je instalirao, probao na 3-5min i potom izbrisao), za ovu drugu se ne secam. Inace preferiram simulacije voznje i samo to mogu da igram,naravno na logi volanu, npr:
Vidis ja preferiram od toga sto si nabrojao samo i iskljucivo simulacije posto jedino njih dozivim kao zabavu, a sto se tice grafike dobre simulacije nikad je nisu ni imale do po meni ove predhodno pomenute igre, mislim da se izujem za volan koliko neko plati ceo komp pa naravno da cu igrati one stvari u kojima taj isti volan dolazi do max izrazaja.
Kad smo vec kod carmageddona...ja se secam da sam imao voodoo 1 u to vreme ali nikako nisam uspevao da poteram igru u 3dfx modu. Bese lepa zverka 233mmx, diamond stealth+voodoo1...nostalgija...
Nekada je mali broj ljudi posedovao racunare ali su puno znali o njima. Danas puno ljudi poseduje racunare ali malo zna o njima.
:: sam gubio vreme sa ovom igrom na virge s3 4mb, pa sam morao da dokupim vudu2 da bi mi slika bila lepsa i bolje prstala krv :)) :: :: http://www.youtube.com/watch?v=2cZqlIq9oZ :: :: Cak i danas mislim da bi mogao da je odigram :)))
Hhahhaha, nisam ni ja mogao na vudu2,a vudu je prvenstveno pao zbog quake2, jednog dana kad sam video kao to izgleda na vudu-u u jednoj igraonici bilo je nebo i zemlja u odnosu na prikaz preko s3 virdza, jebavao sam se ne znam ni sam koliko da i carmagedon ulepsam sa 3dfx-om ali mi nikad nije uspelo..... Imao sam u to vreme ili mmx 200 ili 233 ne secam se ali znam da mi je lik preko koga sam uzeo masinu preko dzampera na ploci namestio da radi na 250mhz pa mi se desavalo da posle duzeg igranja popijem restart ili slicno, tad nisam znao da postoje custum hladjenja....... :)))
:: Kad smo vec kod carmageddona...ja se secam da sam imao voodoo 1 u to vreme ali nikako nisam uspevao da poteram igru u 3dfx modu. Bese lepa zverka 233mmx, diamond stealth+voodoo1...nostalgija... :: :: :: :: Nekada je mali broj ljudi posedovao racunare ali su puno znali o njima. Danas puno ljudi poseduje racunare ali malo zna o njima. :: :: :: sam gubio vreme sa ovom igrom na virge s3 4mb, pa sam morao da dokupim vudu2 da bi mi slika bila lepsa i bolje prstala krv :)) :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=2cZqlIq9oZ :: :: :: :: Cak i danas mislim da bi mogao da je odigram :)))
Ne znam da li se jos nekome desilo, ali pre 10-tak godina, kad sam prvi put igrao micro mashines, od one pticje perspektive doslo mi da povracam. Prosao sam dosta nivoa, ali sam uvek pravio pauze, verovatno je ta pticja prespetkiva poremetila centar za ravnotezu :(
igra u ovoj perspektivi, u kojoj sam najvise uzivao, bila je True Lies. A takodje sto se tice rally-ja bila je jedna na Segi, sa automobilcicima, vrh igra, zaboravih kako se zvase..
Skinuo sam je odavno i probao, simpatična skroz, pogotovo što je podloga ustvari satelitski snimak uklopljen u engine. Jedino što mi je jako teško, ne mogu nikog da stignem. :/ Setimo se da je nekad i GTA bio iz ptičije perspektive. .)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.