Muci me far cry 3 instalirao lepo igricu i patch 1.05 krekovao, kad hocu da udjem u igricu pojavi mi se uplay uradi update i trazi mi email i sifru i nikako ne mogu da pokrenem inace danas sam instalirao windows 8.1 pro x64 sta treba da se sredi?? Hvala
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB MSI GTX 770 Lightning Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M2
Odmah nakon instalacije, blokiraj sve zivo u Firewallu, i Far Cry executable fajlove i UPlay. Onda kreketuj (copy/replace originalne .exe fajlove sa krekovanim) i pokreni igricu.
Blokiraj UPlay, inace ce uvek pri startovanju igrice pokusavati da se konektuje i skida *ebene apdejte, tako isto je bilo i sa Far Cry 2 (EA updater ili sta vec bese).
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Znam da je uplay zeznut to sam prvo video ko assassins creed 3,inace na windows 7 kad sam instalirao nisam morao nista da blokiram,samo krekujem i gotovo al dobro :) ,sad ne mogu da prebacim save,znam da se nalazi u program data/orbit/46 ja tu stavim save udjem u igru al jedino imam da startujem igru od pocetka jel moze da se resi to? :)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB MSI GTX 770 Lightning Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M2
Nemam savegame folder u ubisoft launcher,mozda je problem sto su mi ti sejvovi bili na windows 7 i sad na windows 8 ne primecuje da sam stavio nesto u save folder
Ne znam konkretno za tu igricu...Ali ako vec nemas folder `save game` tamo gde treba da se nalazi, onda ga sam napravi i ubaci fajlove unutra. Ili pokreni igricu i snimi neku bzvze poziciju i kreirace se sam tamo gde treba.
Dzaba Dexu i 100,000 postova kad je gej :D
P.S. Vidim, bila ti je duga noc :)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Nemam savegame folder u ubisoft launcher,mozda je problem sto su mi ti sejvovi bili na windows 7 i sad na windows 8 ne primecuje da sam stavio nesto u save folde :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: 500GB WD Blu :: Intel 520 180GB :: MSI GTX 770 Lightning :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: Cm storm trigge :: Pioneer M :: ::
ako si prebacio save u istom folderu gde treba da bude onda mora da radi, slucaj u kom moze da ne radi save je ako je updatovana igrica na noviju verziju, sa AC 3 je imao problem posle updata promenio se format save game, isto sam imao problem sa Batmanom AC, morao sam da hakujem save da prekopiram username za GfWL i onda mi proradila igra.....
uradi ovako pokreni ispocetka igru napravi save nadji gde je napravljen save prekopiraj sa tvojim savom(ako je isti format)
Mislis da napravim novi folder u program data/orbit ili u ubisoft launcher i tu stavim save game folder?
bila je duga noc gledao Le grand bleu :)
:: Ne znam konkretno za tu igricu...Ali ako vec nemas folder `save game` tamo gde treba da se nalazi, onda ga sam napravi i ubaci fajlove unutra. Ili pokreni igricu i snimi neku bzvze poziciju i kreirace se sam tamo gde treba :: :: P.S. Vidim, bila ti je duga noc : :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: Nemam savegame folder u ubisoft launcher,mozda je problem sto su mi ti sejvovi bili na windows 7 i sad na windows 8 ne primecuje da sam stavio nesto u save folde :: :: :: :: HAF 912 Plu :: :: I5 3570 :: :: Z77A-GD5 :: :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: :: Corsair H6 :: :: Seasonic 620G :: :: 2TB WD Gree :: :: 500GB WD Blu :: :: Intel 520 180GB :: :: MSI GTX 770 Lightning :: :: Dell U2312h :: :: Cm storm reco :: :: Cm storm trigge :: :: Pioneer M :: :: :: ::
Pa da. Ako je to putanja onda napravi folder i u root ubaci te fajlove koje imas. Ne znam, ali neke igrice nece tako da prepoznaju ako sama ne napravi taj folder, jer verovatno se upise putanja i u config.ini isl. Pokusaj da snimis neku poziciju iz igre pa ce se sam kreirati, a ti ga samo `search`- uj gde se nalazi ako ga nema tu gde mislis da treba da se nalazi.
Nisam neki gejmer, ali to bi trebalo da bude to.
Secam se igrice Machinarium i Ccleaner :) Pa ja sam hteo da se ubijem, jer ccleaner brise save games, jer se nalazi u user....flash player... :) Bem ti zivot, a taman sam bio pred kraj igrice. Sreca da slomih samo neku kinesku tastaturu :)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
nista onda, pronadji negde na forumu mora da mogu da se iskoriste ili nekako konvertuju save fajlovi, pre vise od 6 meseca sam imao FC 3 pa nema sanse da se setim kako bese moze da se naprave da rade, znam da sam se i ja zamajavao oko toga.....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.