Konacno i za PC, presao sam 5-6 chaptera i onda sam se setio da niko nije postavio temu o ovoj igri, a i cini mi se da je sam izlazak igre za PC igre prosao dosta nezapazeno pa rekoh hajde da obavestim dobre ljude sa PC Berze.
A kako je search izbacio Mortificat-ov post u kom je on rekao kako mu je zao sto je nema za pc, nadam se da nece da mi zameri sto cu da iskoristim link koji je on postavio
Sve u svemu, zanimljiva igra (makar meni), sa nesto losijom grafikom ali to u principu i nije bitno. Gameplay je dobar a igra je mnogo bolja na gamepadu.
Videcu sta je. Davno sam je poceo na boxu, ali me smorila konzolna grafika. Nadam se da ovde barem radi u fullhd, ako vec nisu doradili teksture i ostalo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.