Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Bioshock
STRANA 1 OD 1
Milosh23 Bioshock 08.09.2007. 15:20 T5541

status: user
broj poruka: 29
Pomoc please imam veliki problem igra mi stalno izbacuje u win pri ucitavanju drugog nivoa (ulazak u grad Rapture) ako je neko igrao ako mozda ima save fileove ili mozda zna za neki patch bio bih veoma zahvalan...hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NastyB Hmm 08.09.2007. 16:50 #27082

broj poruka: 729
A gde da ti neko pošalje nešto od toga????

`Grešiti je ljudski, ali da se stvarno zabrlja potreban je kompjuter.`
Marfijev zakon

Milosh23 Bioshock 08.09.2007. 17:31 #27084

broj poruka: 29
na Themilosh@hotmail.com hvala unapred

srdoch Bioshock 08.09.2007. 18:10 #27086

broj poruka: 1260
Samo ostavi MiniImage ubačen u Daemon tokom igre, više ti neće iskakati.
io62s ... 08.09.2007. 19:15 #27088

broj poruka: 371
...da se nadovezem na temu, ako neko zna u cemu je problem, tj. sta da uradim, posto mi na kraju instalacije igre kada treba da se klikne finish...on mi trazi da ubacim original cd...i kaze klik ok...kada kliknem na ok, odma obrise sve sto je instalirao, kao da nisam ni pokrenuo instalaciju...i to nikako ne mogu da izbegnem, inace instalaciju pokrecem preko daemon tool-a...igra je iso fajl...
Equinoxe Re: io62s 08.09.2007. 19:33 #27089

broj poruka: 12057

Instaliraj Daemon Tools 4.10, uključi u njemu sve emulacije, ubaci DVD ili image, a u isto vreme mini (fake) image pa onda instaliraj. I meni se čini da na kraju moraš ga pustiš da setup skine nešto sa neta oko 15-tak mb pa posle finish-a CR@CK.

Mom drugaru je takođe sve brisao dok nismo ubacili oba image-a i pustili ga da svuče šta mu treba.

Ognjeni .... 08.09.2007. 19:42 #27091

broj poruka: 4518
za milosh23

nema to veze uopste sa demon toolsom ili bilo cime drugim...citao sam o tom problemu, desava se zbog shader modela 3.0 ...ucitaj poslednji save pre ulaska na drugi nivo i smanji detalje, texture grafike i ona prodji kroz, vrata, citao sam , to je resenje, ne trazi nista drugo

za io62s.....

.napravi 2 virtual drive-a u demon tools-u i u PRVI OBAVEZNO drive ubaci skulp maxi image (nadji na netu, oko 5 mb) a u drugi drive `original ` dvd image...posle toga ide normalno instalacija

ajd uzdravlje .)
Daum ... 08.09.2007. 20:50 #27094

broj poruka: 12794
Na kraju instalacije kada izbaci poruku, nemoj odmah da kliknes OK, nego idi do foldera gde je instalirao igru, i reimenuj folder recimo u Bioshock2, i onda klikni OK u instalaciji. Vrati ime foldera onda na Bioshock, i skini crack sa neta. Tako radi savrseno...

io62s Re: Re: io62s 08.09.2007. 21:43 #27096

::
ubaci DVD ili image, a u isto vreme mini (fake) image pa onda instaliraj.

...gde da nadjem taj mini image, posto u folderu koji sam skinuo ima samo iso bioshock i nista vise...ima i txt fajl, ali je on nebitan, posto pise samo odakle je downloadovano...
io62s Re: ... 08.09.2007. 21:47 #27097

:: Na kraju instalacije kada izbaci poruku, nemoj odmah da kliknes OK, nego idi do foldera gde je instalirao igru, i reimenuj folder recimo u Bioshock2, i onda klikni OK u instalaciji. Vrati ime foldera onda na Bioshock, i skini crack sa neta. Tako radi savrseno..

...probao sam i nisam uspeo...sta gresim, ne znam...sve sam to odradio i nista, nece da startuje igru, uopste ne napravi bioshock.exe koji bi ja trebao da prekopiram crack fajlom...

...u svakom slucaju hvala svima na pomoci...
Equinoxe Re: io62s 08.09.2007. 22:46 #27100

broj poruka: 12057

http://www.gamecopyworld.com/
Daum Re: Re: ... 08.09.2007. 22:59 #27102

broj poruka: 12794
I ne treba da napravi Bioshock.exe...
Potreban ti je crack sa GCW, u kome je crackovani .exe i paul.dll...
Oni idu u Bioshock\builds\release\
:: ...probao sam i nisam uspeo...sta gresim, ne znam...sve sam to odradio i nista, nece da startuje igru, uopste ne napravi bioshock.exe koji bi ja trebao da prekopiram crack fajlom..
:: ...u svakom slucaju hvala svima na pomoci...
NastyB Još nešto... 09.09.2007. 10:55 #27124

broj poruka: 729
I nVidia i Ati su izbacili drajvere specijalno zbog Bioshock-a, čini mi se da je nVidijin 163... i da sa njima ne dolazi do pucanja. Ja sam skinuo te i sve radi bez problema...

`Lakše je postavljati glupa pitanja nego ispravljati glupe greške.`
Marfijev zakon

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs