Instalirao sam ovu zanimljivu igru, svidja mi se. Medjutim nemogu prvu misiju da predjem jer ocigledno ima bag. Kad mi kaze da skupim 40, 40 i 10 nebitno cega prva misija je zna neko o cemu pricam nece da mi ponudi da uzmem taj paket u warenhause a na yuotube sam gledao kako prelaze misiju. Ocigledno je da je neka greska pa da li neko zna kako da resim. Skinuo sam verziju reloaded i sad cu da skinem uodate od oko 500 mb.
to je jedna od igrica koju je Ubisoft dosta zastitio, oni najbolji upgrade-i su zakljucani na njihovom serveru a to je onaj Rig na kom nema pristup....ostalo su izdavaci sa scene :) napravili da moze da se koristi, dobra je igra, mada se preterano dugo igra :) a i tada kada sam igrao dosta je kocila(kad se razvije grad, a resursa ima mnogo malo, brzo se trose, mora non-stop da se traduje), igrao sma je na 5770..... i bese q8300 cpu
Sa tim zadnjim updatom koji su haknuli dobijas to sto dobijas da mozes da koristis, na zalost zadnji Rig nisu uspeli da `otkljucaju`
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.