Igrica radi ladno sa 4 gb rama i ide bez greske samo je iskrekuj sa COD Ghost RAM Fix-STEAM006 i ide ko doksa samo mora biti 64 bitni sistem. I grafika mora da bude dx 11
ne slazem se, masina koju imam moze da tera vecinu igara na max setovanjima, neke igra sa full hd neke sa smanjenom rezolucijom....ova igra sigurno bi radila sa high setovanjima ali monopolisticka gamad resila da nas uslovljavaju....
:: :: Da je bas tako lose i nije nemaju svi toliko jake masine da bi igrali na max detaljima, bolje je igrati i tako nego nikako bar ja tako mislim :: ::
Odigrao sam juce nekoliko misija, i mogu reci da je igra skroz OK i fino ukomponovana, pre svega atmosfera je super. Inace imao sam dropova fps-a dosta na pojedinim mestima, sve mi se cini da ce se igra ispeglati nekim kasnijim vga driverima, jer ovo je prosto ne prihvatljivo. Texture su super ne visokim podesavanjima, nema sta, ima dosta detalja, sve u svemu odradili su lep skok u tehnickom smislu, ako se gledaju raniji njihovi nastavci.
Kada bi poradili jos malo na svetlosnim efektima i bojama, i na shader-ima, pa da dodaju suptilni chromatic abberation, kao i soft depth of field, igra bi mogla onda da se stavi rame uz rame sa mnogim AAA naslovima, ovako sve mi se cini da ima jos dosta mesta za napredak,, a ovo sto sam naveo je krajnje jednostavno za njih. Ovo je neko moje licno zapazanje i dozivljavanje igre sa tehnicko-vizuelnog aspekta.
http://www.youtube.com/watch?v=NlmezywdxPI Igra koliko vidim je ostavila BF iza sebe... To sto se tice grafike ne kapiram... Za Crysis nema polemike pojavi se druga igra krene pljuvanje... Jedva cekam da je probam kad se skupi kinta...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: :: http://www.youtube.com/watch?v=NlmezywdxP :: Igra koliko vidim je ostavila BF iza sebe... To sto se tice grafike ne kapiram... Za Crysis nema polemike pojavi se druga igra krene pljuvanje.. :: Jedva cekam da je probam kad se skupi kinta.. :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: ::
Gde je ostavila BF iza sebe, čime mažeš oči? Pogledaj review-ove malo, igra je presipanje iz šupljeg u prazno, opet isto sranje, čak su reciklirali animacije!
WRAP UP: GHOSTS NEVER GOES BEYOND THE BAREST REQUIREMENTS FOR A SEQUEL
Igra za klince... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: http://www.youtube.com/watch?v=NlmezywdxP :: Igra koliko vidim je ostavila BF iza sebe... To sto se tice grafike ne kapiram... Za Crysis nema polemike pojavi se druga igra krene pljuvanje.. :: Jedva cekam da je probam kad se skupi kinta.. :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: ::
Ladnno nijedan reviewer osim mozda Destrktloida i jos nekih, nije smeo da kaze da ovaj COD ne valja ali zato rilja pocela linc... Dzabe sve to, za dva meseca ce buzdovani opet sve to da zaborave i sledece godine opet ce da kupe COD...
Kod misije The haunted kod reke odjednom se u nekom delu pojave boje artifacts neki bug inace kad predjem sve radi normalno treba valjda da izadje neki update evo slike:
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Koja si ti paljevina.... To ne znaci da su prodali milijardu kopija vec da su prodavnicama toliko kopija isporucili, ako ne lazu... Ovo ti je cisti marketing jer se COD Ghosts prodaje losije od proslih COD naslova...
Tesi se tesi... Zna se sta je COD ... ostalo je boranija... GTA 5 je postigao uspeh jednom u 5 godina a COD svake godine otkine pa cak budjavi BLack Ops serijal je proso fantasticno... Kako god sa ogromnim zadovoljstvom cu dati pare a BF mora jos da poradi....
:: Koja si ti paljevina... :: To ne znaci da su prodali milijardu kopija vec da su prodavnicama toliko kopija isporucili, ako ne lazu.. :: Ovo ti je cisti marketing jer se COD Ghosts prodaje losije od proslih COD naslova.. :: :: :: :: http://www.forbes.com/sites/danielnyegriffiths/2013/11/06/activision-boasts-1-billion-call-of-duty-ghosts-day-one-sales :: :: :: :: Koji udarac za GTA 5 .... :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: ::
Ma ja nema sta da se tesim nit igram COD (u stvari igram ali to mi je moranje jbg) nit igram GTA 5. GTA5 je u prvih 24h sata prodao 800 miliona primeraka, COD Ghosts 400 miliona, kako si ti bese ovde ukapirao da je GTA 5 prestignut?
Inace evo Pro tips za COD igrace koji bi da predju na BF4
:: :: Tesi se tesi... Zna se sta je COD ... ostalo je boranija.. :: GTA 5 je postigao uspeh jednom u 5 godina a COD svake godine otkine pa cak budjavi BLack Ops serijal je proso fantasticno.. :: Kako god sa ogromnim zadovoljstvom cu dati pare a BF mora jos da poradi... :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Koja si ti paljevina... :: :: To ne znaci da su prodali milijardu kopija vec da su prodavnicama toliko kopija isporucili, ako ne lazu.. :: :: Ovo ti je cisti marketing jer se COD Ghosts prodaje losije od proslih COD naslova.. :: :: :: :: :: :: :: http://www.forbes.com/sites/danielnyegriffiths/2013/11/06/activision-boasts-1-billion-call-of-duty-ghosts-day-one-sales :: :: :: :: :: :: Koji udarac za GTA 5 .... :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: :: SSD 128 Samsung :: :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Nema sanse da neko predje na to polu igru koja se svodi na upravljanje avionima,kolima,tenkovima.. uzmi brate simulacije oces rat pravu strategiju call of duty se igra... u ostalom ko duze postoji??? single player necu ni da komentarisem ...
:: :: Ma ja nema sta da se tesim nit igram COD (u stvari igram ali to mi je moranje jbg) nit igram GTA 5 :: GTA5 je u prvih 24h sata prodao 800 miliona primeraka, COD Ghosts 400 miliona, kako si ti bese ovde ukapirao da je GTA 5 prestignut :: :: Inace evo Pro tips za COD igrace koji bi da predju na BF :: :: http://www.youtube.com/watch?v=YH45hyzAeo :: :: :: :: :: Tesi se tesi... Zna se sta je COD ... ostalo je boranija.. :: :: GTA 5 je postigao uspeh jednom u 5 godina a COD svake godine otkine pa cak budjavi BLack Ops serijal je proso fantasticno.. :: :: Kako god sa ogromnim zadovoljstvom cu dati pare a BF mora jos da poradi... :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: Koja si ti paljevina... :: :: :: To ne znaci da su prodali milijardu kopija vec da su prodavnicama toliko kopija isporucili, ako ne lazu.. :: :: :: Ovo ti je cisti marketing jer se COD Ghosts prodaje losije od proslih COD naslova.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.forbes.com/sites/danielnyegriffiths/2013/11/06/activision-boasts-1-billion-call-of-duty-ghosts-day-one-sales :: :: :: :: :: :: :: :: Koji udarac za GTA 5 .... :: :: :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: :: :: SSD 128 Samsung :: :: :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Premda je skroz nebitno za celu diskusiju, Battlefield je stariji od COD-a cisto da znas... :P A sto se tice vozilo malo ko u Battlefield-u je odlican sa svim vozilima, to sve zavisi od licnih preferencija, talenat i vezbanja naravno. Ja s m danas igrao Ghosts MP i jos ne mogu da se oporavim od soak kad vidim na sta ljudi bacaju pare.... Al ti kupi COD niko ti ne brani... :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.