Dzabe si postovao. Nije pucacina, ne treba Titan i GTX 890, niko ne moze da se hvali na cemu igra, koje je boje frejm viska, koliko killova ima... Ja bih ovakve nenasilne, nezahtevne, i igre u kojima treba da se razmislja, zabranio. Sramota da nesto ovakvo uopste ugleda svestlost dana.
Ja volem takve igrice, nego cekam priliku da je skinem i probam, jer trenutno ne mogu. Jovance uvek pronadje neku dobru igricu. :) Inace, jedino i odigram po koju MAME iz `80-ih i big Fish game hiden object ... Jedina pucacina koja mi se stvarno svidela (i mom drugaru)je Call of Juarez - Gunslinger, bas je zanimljiva...Druga jednostavno ne mogu da odvojim od kompa kad dodje i pokrene je :) Osim nje voli i Driver 1. Kada sam mu predlozio da proba dirt, NFS i ta cuda, nece ni da cuje :) Kaze - njesra...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Jeste, svaki gamer koji drzi do sebe ce posle ove igre odigrati 3dmark na hard, da smiri zivce. :)
Pored ove igre me je odusevila i world mosaics 7, svake godine izbace po deo-dva ali nikada ne ocekujem pa se uvek iznenadim. Nesto kao minesweeper. Fino za fiskulturu vijuga.
hm, gledao sam gameplay, skinucu, very funny and interesting game :D
Nego kazite mi jel istraziste celu onu kucu iz igre Gone Home?? Na slican je fazon, ja sma po celoj kuci bio, nasao `skrivene` hodnike(prolazi, sobe), jel ima poenta nesto interesantno da se nadje ili je to sve sto postoji(samo citanje notesa, istrazivanje ovih soba) ??
Re: ...ali, iz drugog pokusaja, pronadjoh IZLAZ! Good bye to
22.10.2013. 11:15
status: user broj poruka: 12794
Našao sam sam i ja izlaz posle tako drugog trećeg puta, stvar je što igru možeš da odigraš na ogroman broj načina, probaj druge izbore da praviš, čak se istripuje igra kad kreneš da restartuješ 10 puta.
Ja sam imao trip gde je narator popizdeo što ne mogu da pratim uputstva pa je sam restartovao i šta sve ne. To je poenta igre, probaj nešto drugo uvek. __________________ Scourge of PCBerza
:: Mind control room, tortojed is at large again :: :: http://www.dodaj.rs/f/23/TL/1V90FTnm/stanley.jp :: :: He, he... Ovo je izgleda nekakav demo (ovo, sto sam ja skinuo) - suvise kratko da bi bilo full :: :: The Stanley Parabl :: 游戏类型:冒险解密 :: 游戏制作:Galactic Cafe :: 游戏发行:Galactic Cafe :: 游戏平台:P :: 发售时间:2013年10月16日
E bas mi je em milo em drago da ima ljudi kojima se dopada
22.10.2013. 12:35
status: user broj poruka: 3007
Inace, za gone home, istrazio sam celu kucu ima svasta interesantno da se nadje, kako neki sitni delji koji igri daju dusu, tako i prica, koja je veoma odlicna, makar kada je igra u pitanju - ako si ocekivao da ce da neki bauk iskoci iz nekog ormana, onda ces biti razocaran, u igri nema ama bas nicega paranormalnog :)
Nema kraja ljudi, to samo tako izgleda, a ima oko 6-7 `zavrsetaka`. Zavrse se svi za oko sat-dva. Zanimljiva igra u svakom slucaju, parodija na `idi do tamo i uradi to i to` igre.
Ok kapiram ja da tu nema akcije i slicno i ne mora da ima naravno, ali ta cela gay prica me malo smara, ali bar da je igra prepuna zagonetki mozganja i slicno, nego se sve zasniva na slusanju audio fajlova o gay prici...
no, naravno, postujem tvoj ukus, ali sam ja pricu vise shvatio kao lom porodice, a ne kao ti, sto je valjda i ok, price i treba da budu sklone raznim interpretacijama. A ovo je cista drama. Kao i Dear Esther. Tesko i da se moze nazvati igrom. Vise je interaktivna prica. Isto kao sto neko voli Defoa a neko Klensija. Ali ipak je igra ostavila na tebe utisak velikog sranja, sto je po meni opet veci uspeh nego da nije ostavila nikakav utisak :) I jos nesto, kada ti setas po tvom stanu, da li nailazis na zagonetke? :) ovakav tip igara ne moze da se gleda i poredi sa avanturama jer to nisu.
That being said, da ne bude da sada tu nesto kakim i filozofiram o dubini igara, mislim da ce da mi betmen i ghosts fino legnu da pustim mozak na ispasu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.